Kontor, Garnisonsgatan 16, Berga, Helsingborg

  • 304 m²

Kontorslokal med bästa skyltläge


Lokaltyp Kontor
Total yta 304 m²
Adress Garnisonsgatan 16
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41892837
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kontorslokal på bästa läge på Berga. Kontorsrum i olika storlekar för ett flexibelt arbetssätt. Utmärkt skyltläge på Garnisonsgatan.

Goda parkeringsmöjligheter direkt utanför. Fiber finns i fastigheten.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Muskötgatan 100 meter bort som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 22.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. På andra sidan gatan finns Holy Green och restaurang SMAK. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är Scandic.Bilder på lokalen