Kontor, Gamlestadsvägen 4 B15, Gamlestaden, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 81 083 - 191 125 kr/mån
Platzer Fastigheter AB Friskvård (0 m) Restaurang (6 m) Shopping (80 m) Kommunikation (89 m) Grönområde (338 m) Kemtvätt (659 m) Bilservice (765 m)

Modernt kontor med unik karaktär i Gamlestadens Fabriker.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 390 m²
Adress Gamlestadsvägen 4 B15
Område Gamlestaden
Objektsnr 41848610
Lokalguidens estimerade områdeshyra
81 083 - 191 125 kr/mån
700 - 1 650 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokalen som ligger högst upp i fastigheten har idag en mestadels öppen planlösning med en del kontorsrum samt konferensrum. Här erbjuds moderna ytskikt med mycket glaspartier. Stora fönster ger ett fint ljusinsläpp in till lokalen. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål.

Omgivning

Området är mycket expansivt och är benämnt som ett av kommunens fem tillväxtområden. Kommunens mål är att Gamlestaden ska utvecklas som centrum för de kringliggande stadsdelarna i form av en blandstad med citykaraktär.

Kommunikationer

Till Gamlestaden åker man smidigt med bil, stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6. Även med kollektivtrafiken är kommunikationerna goda, i fastighetens direkta närhet finns busshållplatserna Kristinedal och Byfogdegatan som trafikeras av ett flertal busslinjer. Närmaste spårvagnshållplats är Gamlestadstorget som ligger på ca 3 minuters promenadavstånd.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Service

I Gamlestaden finns det mesta i serviceutbud, med butiker, restauranger, vårdcentral, bibliotek. Vill man ha ännu mer att välja på är det endast 5 minuters bilväg in till Göteborg centrum.