Lagerlokal, Gamlestadsvägen 3, Gamlestaden, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 27 263 - 45 438 kr/mån
Platzer Fastigheter AB Bank (0 m) Restaurang (0 m) Shopping (0 m) Kommunikation (84 m) Friskvård (89 m) Parkering (174 m) Grönområde (180 m) Kemtvätt (445 m) Bilservice (448 m) Uttagsautomat (483 m)

Lageryta med säker infart och möjlig entré från gatan

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 727 m²
Adress Gamlestadsvägen 3
Område Gamlestaden
Objektsnr 41829132
Lokalguidens estimerade områdeshyra
27 263 - 45 438 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Stort lager med god tillgänglighet från garage. Inkörning av servicebil går att tillskapa. Det är även möjligt att skapa en entré från gatan.

Omgivning

Området är mycket expansivt och är benämnt som en av kommunens fem tillväxtområden. Kommunens mål är att Gamlestaden ska utvecklas som centrum för de kringliggande stadsdelarna i form av en blandstad med citykaraktär.

Kommunikationer

Till Gamlestaden åker man smidigt med bil, stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6. Även med kollektivtrafiken är kommunikationerna goda, i fastighetens direkta närhet finns busshållplatserna Kristinedal och Byfogdegatan som traffkeras av ett flertal busslinjer. Närmaste spårvagnshållplats är Gamlestadstorget som ligger på ca 7 minuters promenadavstånd.

Parkering

Parkeringsgarage finns under fastigheten.

Service

I Gamlestaden finns det mesta i serviceutbud, med butiker, restauranger, vårdcentral, bibliotek. Vill man ha ännu mer att välja på är det endast 5 minuters bilväg in till Göteborg centrum.