Kontor, Gamla Uppsalagatan 61 C, Kvarngärdet, Uppsala

  • 82 m²
  • Enligt överenskommelse

Nyproducerad lokal för kontors- eller butiksverksamhet


Lokaltyp Kontor
Total yta 82 m²
Adress Gamla Uppsalagatan 61 C
Område Kvarngärdet
Publicerad 2023-11-17
Kommun Uppsala kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41962716
Bifogade filer

Beskrivning

I Kvarngärdet finns möjlighet att hyra denna nyproducerade kontor/butikslokal l i en fastighet som byggs med fokus på hållbarhet, kvalitet och design.

Tillträde enligt överenskommelse.

Området Kvarngärdet byggdes på tidigt 60-tal och var då Europas första låghusbebyggelse i stadsmiljö. Området har en majoritet av låghus som ger en stadsmässig karaktär. Det är promenadavstånd till Uppsala centrum och stadsbussar trafikerar området. Flertalet dagligvarubutiker, idrottsplatser samt kulturliv finns inom gångavstånd.

Du är mycket välkommen att kontakta Claes Du Rietz, Mäklarhuset på telefon 0703-39 01 01 eller mail claes.durietz@maklarhuset.se för mer information och visning.

Omgivning

Kvarngärdet ligger på bekvämt promenad- eller cykelavstånd från Uppsalas stadskärna. Området byggdes på tidigt 60-tal och var då Europas första låghusbebyggelse i stadsmiljö.

SERVICE OCH BUTIKER
I närområdet hittar du matbutik, närservice och skolor. Här finns också Uppsalas enda internationella F-9 skola. Uppsalas centrala utbud av caféer, restauranger, butiker, arbetsplatser och kultur når du enkelt å det är på gång- och cykelavstånd.

FRITID OCH REKREATION
För den sportintresserade är det inte långt till Gränby Sportfält med fotbollsplan, rackethall, ishall samt idrottsarena både inom- och utomhus.

KOMMUNIKATIONER
Det är promenadavstånd till Uppsala centrum och stadsbussar trafikerar området. Tåget från Uppsala tar bara 17 min till Arlanda och 40 min till Stockholm.


Karta

Bilder på lokalen