Produktionslokal, Götlundagatan 10, HAGSÄTRA, Stockholm

  • 320 m²
  • Omgående eller enligt ök.

Bra industrilokal med lager, labbytor, omklädningsrum och goda lastmöjligheter via lasthiss och kaj. Två kontorsrum samt access till stor takterrass!


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Övrig lokal / Verkstad / Logistiklokal
Total yta 320 m²
Adress Götlundagatan 10
Område HAGSÄTRA
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1967
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Omgående eller enligt ök.
Objektsnummer 41938615

Beskrivning

Lokalarean fördelas på en stor lageryta, tre labbrum med golvbrunnar samt ögondusch i ett av dessa. Hela lokalen är utrustad med totalt sju golvbrunnar. Övrig yta fördelas på två kontorsrum med plats för 4-6 personer, ett med access till den stora takterrassen. Det finns ett pentry, städförråd samt omklädningsrum med dusch och wc. Alldeles utanför lokalen finns ytterligare en wc att tillgå.

Lokalen har god ventilation.

Lokalen har en gemensam foajé som delas med grannen vilken är försedd med gallergrind. I foajén finns lokalens egna entrédörr.

Omgivning

Hagsätra är en stadsdel i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med ca 10 minuters promenad till T-banestationen Hagsätra viken är den gröna linjens ändhållplats. Närmaste pendeltåg avgår från Älvsjö station som buss 143 vilken passerar ca 200 m utanför porten tar dig till (Älvsjö Station – Hagsätra – Hökarängen). Fastigheten är även lättillgänglig för bilburna med dess nära anslutning till Huddingevägen.

Parkering

Det finns besöksparkering på husets framsida samt en tillhörande parkeringsplats som är reserverad för hyresgästen till denna lokal som kan hyras för ca 300 kr/månad exkl. moms.

Service

Gångavstånd till Hagsätra Centrum med det vanliga centrumutbudet av restauranger, butiker samt serviceinrättningar så som apotek, vårdcentral och bibliotek.

Övrigt

ÖVRIGT:

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val hyresgäst och verksamhet.