Kontor, Göteborgsvägen 52, Krokslätt, Mölndal

  • 950 m²

Fantastisk möjlighet att hyra 950m2 i egen byggnad, med kontor och showroom/utställningsyta. Lagerytor att hyra finns i intilliggande byggnad.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Övrig lokal
Total yta 950 m²
Adress Göteborgsvägen 52
Område Krokslätt
Kommun Mölndals kommun
Byggår 1890
Hiss Ja
Våning BV
Objektsnummer 41942310

Beskrivning

Fastigheten ligger vid hållplats Krokslätts fabriker och är lättillgänglig med såväl kollektivtrafik, cykel eller bil. Den genuina byggnaden uppfördes 1890 och har renoverats till en stilfull kontorsbyggnad med enorm karaktär. Lokalytan är fördelad över 3 våningsplan som är smakfullt renoverade med härliga och funktionella ytor i blandad planlösning. På entréplan finns möjlighet till finmekanisk verkstad alternativt kontorsyta. På bottenplan finns även en smalare markport för godshantering.

I intilliggande byggnad finns möjlighet att hyra lagerytor om 192m2 och 255m2.

Fastigheten ligger strategiskt nära E6/E20 och utanför vägtull. Härifrån tar det endast 5 min till Mölndals C och 10 min till Gbg City. För bilburna finns 22-30 parkeringsplatser att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

Mitt emot fastigheten ligger Krokslätts Fabriker med restauranger/caféer, gym mm. Området genomgår en expansiv utveckling med spännande projekt. Bland annat byggs Quality Hotell The Weaver precis i närheten som öppnar 2021.

För övrigt finns goda skyltmöjligheter ut mot Göteborgsvägen och många välkända namn och varumärken huserar i området.

Omgivning

Krokslätt, ett område strax söder om Korsvägen och centrala Göteborg, är en stadsdel som står framför stora förändringar. I takt med att staden utvecklas rör sig centrum söderut samtidigt som Mölndal rör sig norrut. Mittemellan finns Krokslätt som skapar en brygga mellan de båda områdena och resultatet blir en tätbebyggd och urban blandstad.

I Krokslätt har man nära till händelsernas centrum. Ett par hållplatser bort finns exempelvis Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg, Skandinavium och Ullevi-arenorna. Vidare finns även mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Knutpunkten Korsvägen finns några stopp bort vilket gör det enkelt att ta sig till och från området.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med spårvagnslinje 4 till hållplats Krokslätts Fabriker. Fastigheten ligger i direkt anslutning till alla de stora lederna runt Göteborg. Det tar bara 20 minuter med bil till Landvetter flygplats.

Parkering

22-30 st parkeringsplatser går att hyra.

Service

Rakt över gatan ligger Krokslätts fabriker som inrymmer såväl företag som undervisning och myndigheter och på andra sidan ligger Krokslätts torg med butiker, affärer, vårdcentral och restauranger.

Övrigt

Området ligger vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg, med 5 respektive 10 minuters spårvagnsresa till respektive centrum, och samtidigt i direkt anslutning till Safjällets naturreservat.


Karta
Visa på kartan: