Kontor, Götaforsliden 17, Mölndal

  • 140 m²

I anrika Mölndals Kvarnby finns nu ledig yta att hyra om 140 kvm. Här sitter ni i en klassisk bruksmiljö med en virvlande fors alldeles utanför. Lokalen har en öppen planlösning med ett kontorsrum ochpentry. Gott om fönster bidrar till ett härligt ljusinsläpp. För närvarande planeras vidareutveckling av fastigheter som tidigare stått tomma under lång tid. I en del av det gamla Oljeslageriet kommer ett parkeringsgarage uppföras för att trygga områdets tillgänglighetsbehov, samtidigt som den övr...


Lokaltyp Kontor
Total yta 140 m²
Adress Götaforsliden 17
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41828423

Beskrivning

I anrika Mölndals Kvarnby finns nu ledig yta att hyra om 140 kvm. Här sitter ni i en klassisk bruksmiljö med en virvlande fors alldeles utanför. Lokalen har en öppen planlösning med ett kontorsrum och pentry. Gott om fönster bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

För närvarande planeras vidareutveckling av fastigheter som tidigare stått tomma under lång tid. I en del av det gamla Oljeslageriet kommer ett parkeringsgarage uppföras för att trygga områdets tillgänglighetsbehov, samtidigt som den övre delen av Oljeslageriet och F-fabriken skall rustas upp för att inhysa nya hyresgäster.

Ta chansen att sitta i en unik och charmig bruksmiljö samtidigt som ni får nära till centrum, serviceutbud och kollektiva förbindelser!

Omgivning

Mölndals Kvarnby är med sin unika industrimiljö ett av Mölndals absolut mest populära besöksmål och en väldigt speciell plats att vistas på. Äldre industrilokaler har med varsam hand rustats upp för att inhysa allt från konstskola och evenemangslokaler till kontorshotell och butiker.

I området kring Götaforsliden bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 20-talet och 80-talet. Husen byggda i början av 1920-talet inspirerades av klassicismen. Vanliga detaljer på hus var oxöga, locklistpanel eller puts, spröjsade fönster och brutna tak eller sadeltak.

Kommunikationer

Det goda läget nära E6:an och Mölndals station och områdets kraftiga utveckling och tillväxt gör Mölndals Kvarnby till en attraktiv plats för företag att finnas och verka i. Närheten till Göteborg underlättar kommunikationer utan att för den sakens skull drabbas av storstadens trängsel och biltullar. Knutpunkt för kollektivtrafik är Mölndals Bro som ligger i närområdet där pendel, spårvagn och buss passerar.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Parkering finns i området.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen