Kontor, Gåsebäcksvägen 36, Gåsebäcks industriområde, Helsingborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 23 333 - 675 000 kr/mån
Nordic PM Friskvård (114 m) Kommunikation (132 m) Restaurang (137 m) Bilservice (157 m) Shopping (242 m)

Mycket flexibla lager-/industrilokaler i Gåsebäcks industriområde intill E4 i Helsingborg

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Lagerlokal
Total yta 700 - 13 500 m²
Adress Gåsebäcksvägen 36
Område Gåsebäcks industriområde
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41871061
Lokalguidens estimerade områdeshyra
23 333 - 675 000 kr/mån
400 - 600 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Mycket flexibla lager-/industrilokaler i Gåsebäcks industriområde intill E4 i Helsingborg
Denna flexibla och tekniskt välutrustade industrifastighet, i Gåsebäcks industriområde i södra Helsingborg, har många möjliga användningsområden och kan hyras i flera olika kombinationer från 700 kvm upp till ca 13 500 kvm enligt bifogade planritningar med förslag på uppdelning av ytorna.

Hela fastigheten är försedd med omfattande tekniska installationer, med avancerad utrustning som till stora delar är förhållandevis nyinstallerad. Fastigheten är exempelvis försörjd med mekanisk till- och frånluftsventilation samt komfort- och processkyla. Dessutom finns särskilda verksamhetsanpassade anläggningar för ventilation av produktionslokaler och renrum, vilka generellt håller en hög standard.

Elförsörjning sker med starkström via två olika ställverk i fastigheten och det finns även kompressorer och försörjningsledningar för tryckluft. Fastigheten är även helsprinklad, med heltäckande brandlarm, samt skalskyddad med inbrottslarm och videoövervakning. Hela fastigheten är inhägnad och större delen av fastighetens uteytor är asfalterade med goda lastnings- och parkeringsmöjligheter. Detta är med andra ord ett utmärkt tillfälle att tillträda en flexibel Industri-, lager-, logistikfastighet i ett mycket bra läge mitt i den heta Öresundsregionen.

Omgivning

Helsingborg ligger strategiskt placerat i den heta Öresundsregionen i Skåne, med direktfärjeförbindelser till Helsingör var 15:e minut. De tre Europavägarna E4, E6 och E20 löper genom staden, och avståndet till Malmö är endast ca. 65 km och till Köpenhamn ca. 55 km via Helsingör och ca. 100 km via Öresundsbron.

Helsingborg har även Sveriges näst största containerhamn och det utmärkta kommunikationsläget gör Helsingborg till ett nav som årligen rankas bland de bästa logistiklägena i Sverige, enligt tidningen Intelligent Logistik.

Gåsebäcks industriområde ligger 2 km söder om centrala Helsingborg, precis vid E4/Malmöleden. Området präglas av företagande i form av lager/logistik och industri och här finns bl.a. ÅF- Infrastructure, Vianor Helsingborg, Linde Metallteknik m.fl.

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis intill E4/Malmöleden, ca 2 km från Helsingborgs centrum och hamnen med bl.a. färjorna till Helsingör. Ytterligare någon kilometer österut ansluter E4 såväl till E6 som till E20, vilket ger optimala förutsättningar för smidig logistik.

Tågförbindelserna till och från Helsingborg ät utmärkta med täta avgångar, och en resa till Malmö tar ca 40 min, till Köpenhamn ca 75 min, till Lund ca 30 min, till Göteborg ca 1 h 40 min och till Stockholm ca 5 tim.

På mindre än en timmes bilfärd från fastigheten nås de två flygplatserna Ängelholm Helsingborg Airport (ca 30 min) och Malmö Airport/Sturup (ca 55 min). Båda flygplatserna erbjuder inrikes linjeflyg till Bromma och Arlanda, och från Malmö går även ett flertal direktlinjer till såväl inrikes- som utrikes destinationer.

Planlösning

Fastighetens ytor i de olika byggnaderna, A-H, är delbara från en minsta yta om ca 700 kvm och uppåt till sammanlagt 13 500 kvm i ett flertal olika kombinationer enligt bifogade planritningar med förslag på uppdelning av ytorna.

Ytorna utgörs av:
- Industri, produktion/verkstad: 7 100 kvm.
- Lager, förråd/arkiv: 5 200 kvm.
- Labblokaler: 900 kvm.
- Kontor, inkl. gemensamhetsytor med bl.a. stort konferensrum, stort matrum/pentry, omklädningsrum, dusch, WC, m.m: 2 100 kvm.
- Övriga ytor: 790 kvm.
- Lastportar: 2 st, med möjlighet att tillskapa ytterligare 2-4 st.

Parkering

P-platser för hyresgäster och besöksparkering finns att tillgå i direkt anslutning till fastigheten.

Service

I närområdet finns ett flertal lunchrestauranger, ICA, Lidl och Willys matbutiker, Ö&B, ett flertal yrkesbutiker samt bensinstation. Helsingborgs centrala delar, med all tänkbar service, tar vid på andra sidan E4 ca 1 km från fastigheten.

Vägbeskrivning

Från E4, västlig riktning, tar man av vid skyltning mot Gåsebäck, in på Sturzen-Beckers gata och tar sedan höger in på Gustav Adolfs gata, som leder till Gåsebäcksvägen och fastigheten som ligger inom 600 meter.

Övrigt

Fastigheten är belägen i Gåsebäcks industriområde som ligger ca 2 km söder om
Helsingborgs hamn och centrum, och ca 4 km väster om trafikplats Helsingborg Syd, där europavägarna E4, E6 och E20 möts.

Fastigheten består av ett antal hopkopplade byggnader, A-H, med olika funktioner och som kan hyras i olika kombinationer enligt bifogade planritningar med förslag på uppdelning av ytorna.

Planteringsvägen 5, Söder

Lokal för utbildning / kontor

Visad

Kvarnstensgatan 11, Helsingborg

Här finner Du ett trevligt kontor om 320m². Idag består loka...

Visad

Östra Sandgatan 12, Helsingborg

Nu erbjuder vi en trevlig kontorslokal om 320m² på plan 2 i ...

Visad

Gåsebäcksvägen 20, Helsingborg

Välkommen till detta moderna kontorshus på Gåsebäcksvägen 20...

Visad