Kontor, Gårdsfogdevägen 7, Mariehäll, Bromma

Castellum Shopping (13 m) Grönområde (35 m) Friskvård (53 m) Restaurang (58 m) Bilservice (93 m) Kommunikation (112 m) Bränslestation (316 m) Uttagsautomat (499 m)

Modern kontorslokal med bästa skyltläget

Beskrivning

Modern kontorslokal med bästa skyltläget

Kommunikationer

Ca 100 m till Tvärbanan samt ca 15 min gångväg till tunnelbana och tåg i Sundbybergs C.

Planlösning

Här erbjuder vi bra kontorslokaler i det trevliga ”Flyghuset”.
Nyligen har företag som Ingram Micro och Visma EssCom valt denna adress för sina huvudkontor.
Den här lokalen är 542 kvm och har plats för ca 34 arbetsplatser men du har möjlighet att välja kontorsyta upp till 1963 kvm och ca 150 arbetsplatser.
Tillsammans med vår arkitekt tar vi fram den optimala planlösningen för just er verksamhet. Innan inflytt renoveras lokalen och ny ventilation och LED-belysning kommer att installeras.

Läs mer om huset i nerladdningsbart presentationsmaterial under ”Dokument och Länkar” till höger på webbsidan.

Service

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde.

Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. Nyöppnade restaurangen Bromma@kök är ett bra bevis på det. Ni hittar även ett Nordic Wellnes gym i området.

I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Artiklar om Castellum