Kontor, Gårdsfogdevägen 5, Mariehäll, Bromma

Castellum Shopping (13 m) Grönområde (35 m) Friskvård (53 m) Restaurang (58 m) Bilservice (93 m) Kommunikation (112 m) Bränslestation (316 m) Uttagsautomat (499 m)

Ljust kontor med ett perfekt skyltläge mot Ulvsundavägen

Beskrivning

Ljust kontor med ett perfekt skyltläge mot Ulvsundavägen

Kommunikationer

Ca 100 m till Tvärbanan och ca 15 min gångväg till tunnelbana och tåg i Sundbybergs C

Planlösning

Välkommen till en ljus och trevlig kontorslokal med fönster åt två väderstreck. Kontoret består till största del av öppna ytor för maximalt ljusinsläpp, de kontorsrum som finns är moderna med skjutdörrar i glas. Pentryt är utrustad med spis, kyl/frys och diskmaskin och med plats för micro.
Fastigheten ligger så du har ett utomordentligt skyltläge ut mot Ulvsundaleden.

Service

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde.

Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. Nyöppnade restaurangen Bromma@kök är ett bra bevis på det. Ni hittar även ett Nordic Wellnes gym i området.

I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Artiklar om Castellum