Kontor, Gängtappen, Dockan, Malmö

Wihlborgs Fastigheter AB Restaurang (4 m) Friskvård (96 m) Parkering (113 m) Kommunikation (161 m) Kemtvätt (167 m) Shopping (192 m) Uttagsautomat (230 m) Bank (357 m) Grönområde (461 m)

Läckert kontor i anrik fastighet

Beskrivning

I lokalerna har historia redan skrivits, frågan är vilken historia som kommer att skrivas nu? Med sina 65 meter var Gängtappen Sveriges första skyskrapa. På andra våningen finns denna lokal med upp till 20-25 arbetsplatser. Här får ni också plats med ett konferensrum och några mindre mötesytor. Givetvis finns det pentry och plats för pauser och spontanmöten.

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Till centralstationen promenerar du på 10 minuter. Parkering finns både i garage och utomhus.

Parkering

Parkering finns

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Övrigt

I lokalerna har historia redan skrivits, frågan är vilken historia som kommer att skrivas nu? Det är upp till dig. I Gängtappen har vi skapat nya kontor för framtidens företag. Kontor som motsvarar dina behov och som ger dig och dina kollegor en extra anledning att gå till jobbet med ett leende på läpparna.

Gängtappen, Dockan

Supermodernt med gamla anor i Gängtappen

Visad

Gängtappen, Dockan

Moderna kontor i Malmös första skyskrapa

Visad

Gängtappen, Dockan

Stort och rymligt kontor med svängda unika former

Visad

Lovartsgatan, Dockan

Butik eller kontorslokal

Visad