Kontorshotell, Fyrisborgsgatan 5, Uppsala, Uppsala

  • 11–47 m²
  • Enligt överenskommelse

Välkommen till Fastoffice Uppsala. Kontorshotellet för dig som söker en kostnadseffektiv och flexibel kontorslösning. Inflyttning 2022-04-01.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 11–47 m²
Adress Fyrisborgsgatan 5
Område Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41951120
Bifogade filer

Beskrivning

Representativ fastighet i mycket bra läge i Fyrislund.

Här finns rum mellan 11 och 47 kvm. Alla drifkostnader, nätverk och kaffe ingår i hyran. I lokalen finns 2 konferensrum och 1 samtalsrum som går att boka utan extra kostnad. Lokalen är nyrenoverad med exklusiva materialval. Både entré och kontorsrum öppnas med mobilen.

Mycket goda parkeringsmöjligheter finns i garage och utomhus i direkt anslutning till fastigheten. Här erbjuds även laddstationer för elbilar.

Felix Thorell - 08-562 517 51

Omgivning

Fyrislund är ett område som kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen. I området finns även handel, industri och kontor.
Området har även nära till grönområdet och trevliga promenadstråk.

Kommunikationer

Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4:ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda.

Service

I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, MediaMarkt, Rusta, Max med flera andra.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen