Övrig lokal, Furunäsvägen 105, Furunäset Företagsby, Piteå

  • 101 m²

Kontorslokal på Furunäset Företagsby På plan 2 i huset Visionären på Furunäset Företagsby hittar du denna kontorslokal på 101m2 fördelat på tre större och ett mindre kontorsrum, kök, wc och kapprum.I huset finns hiss, bokningsbart konferensrum och relaxavdelning med bastu. Lokalen skulle passa bra till ett företag med behov av 6-10 kontorsplatser. Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byg...


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 101 m²
Adress Furunäsvägen 105
Område Furunäset Företagsby
Objektsnummer 41918256

Beskrivning

Kontorslokal på Furunäset Företagsby

På plan 2 i huset Visionären på Furunäset Företagsby hittar du denna kontorslokal på 101m2 fördelat på tre större och ett mindre kontorsrum, kök, wc och kapprum. I huset finns hiss, bokningsbart konferensrum och relaxavdelning med bastu.

Lokalen skulle passa bra till ett företag med behov av 6-10 kontorsplatser.

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.


Bilder på lokalen