Övrig lokal, Furunäsvägen 105, Furunäset Företagsby, Piteå

  • 101 m²

Kontorslokal i Visionären På plan 2 i huset Visionären på Furunäset Företagsby hittar du denna kontorslokal på 101m2 fördelat på tre större och ett mindre kontorsrum, kök, wc och kapprum. I huset finns hiss, bokningsbart konferensrum och relaxavdelning med bastu. Lokalen skulle passa bra till ett företag med behov av 6-10 kontorsplatser. Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och...


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 101 m²
Adress Furunäsvägen 105
Område Furunäset Företagsby
Objektsnummer 41918256

Beskrivning

Kontorslokal i Visionären

På plan 2 i huset Visionären på Furunäset Företagsby hittar du denna kontorslokal på 101m2 fördelat på tre större och ett mindre kontorsrum, kök, wc och kapprum. I huset finns hiss, bokningsbart konferensrum och relaxavdelning med bastu.

Lokalen skulle passa bra till ett företag med behov av 6-10 kontorsplatser.

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.
Bilder på lokalen