Övrig lokal, Furunäsvägen 105, Furunäset, Piteå

Piteå Näringsfastigheter AB Kommunikation (98 m) Friskvård (591 m) Grönområde (2058 m) Restaurang (186 m) Shopping (588 m) Bank (204 m) Bilservice (1618 m) Postkontor (1122 m)

Kontorshotell Visionären På Furunäsets Företagsby erbjuder vi plats på kontorshotellet Visionären. Lokalerna är nyrenoverade och ligger i en fantastiskt fin miljö i närheten av båthamn, strövområden,gym, hotell och restaurang. För närvarande har vi 2 kontor i storleken 15 samt 20 m2 på bottenvåningen ledigt. Som hyresgäst samnyttjar ni kök och konferensrum samt har tillgång till relaxavdelning med bastu. Gott om parkeringsplatser för både hyresgäster och besökare finns intill byggnaden....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 15 m²
Adress Furunäsvägen 105
Område Furunäset
Objektsnr 41867570
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorshotell Visionären

På Furunäsets Företagsby erbjuder vi plats på kontorshotellet Visionären. Lokalerna är nyrenoverade och ligger i en fantastiskt fin miljö i närheten av båthamn, strövområden, gym, hotell och restaurang.
För närvarande har vi 2 kontor i storleken 15 samt 20 m2 på bottenvåningen ledigt. Som hyresgäst samnyttjar ni kök och konferensrum samt har tillgång till relaxavdelning med bastu. Gott om parkeringsplatser för både hyresgäster och besökare finns intill byggnaden.

Furunäsvägen 102A, Furunäset

Kontorshotell Borgen I nyrenoverade lokaler i Borgen erbjud...

Visad

Furunäsvägen 102D, Furunäset

Kontorsrum i Borgen I Borgen på Furunäsets Företagsby har v...

Visad

Hallgrens industriområde, Hallgrens industriområde

Hallgrens insdustriområde ligger i mest centralt av alla ind...

Visad

Tistelvägen 37, Övriga områden

Hyr kontorsrum av oss nära Furunäset Tillgång till internet ...

Visad