Kontor, Frihamnsgatan 21, Frihamnen / Gärdet, Stockholm

  • 662–1 350 m²
  • Omgående eller enligt överenskommelse.
  • 137 917 - 472 500 kr/mån

Unikt industriellt kontor i kreativ, historisk miljö med goda anpassningsmöjligheter i Magasin 2, Frihamnen! Exceptionellt hög takhöjd (ca 4,5 m), havsutsikt och synliga takbjälkar!


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 662–1 350 m²
Adress Frihamnsgatan 21
Område Frihamnen / Gärdet
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1921
Hiss Ja
Våning 3
Takhöjd ca 4,5m
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41945899
Områdeshyra 137 917 - 472 500 kr/mån
2 500 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen ligger på tredje våningen högst upp i byggnaden. Den har sjöutsikt, synliga takbjälkar och en trendig industrikaraktär Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen. Här kan hyresgästen förverkliga sin kontorsdröm.

Lokalen har idag en mix av öppet kontorslandskap samt kontorsrum. Det är dock fullt möjligt att öppna upp lokalen mer i fall att en öppnare planlösning önskas. En sådan förändring av planlösningen kommer att ta fram lokalens härliga industriella karaktär än mer.

Lokalen kommer att anpassas i samband i samråd med den tillträdande hyresgästen vilket innebär en unik möjlighet att påverka kontorets utformning både vad gäller planlösning och materialval. Det finns även visionsbilder av lokalen att tillgå för den som är intresserad.

Lokalen har mycket god lastaccess då lasthiss (för max 1700 kg) går från fastighetens lastkaj rakt upp i lokalen.

Lokalen går att avdela till två lokaler om ca 662 kvm respektive ca 688 m².

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.

Omgivning

Anrik hamnmiljö med havsutsikt. Frihamnen är en levande hamn med ett helt unikt läge innanför tullarna direkt vid vattnet. Traditionellt har området varit nästan uteslutande en plats för sjöfart, men har på senare år ändrat prägel i takt med att staden växer. Idag finns ett stort antal kreativa verksamheter i Frihamnen, bland annat mediebolag, företag inom möbel- och klädesdesign, museiverksamhet samt konstnärlig verksamhet och konsthall. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.


Företag i närheten:

Kommunikationer

T-bana Gärdet Busslinjer: Linje 1, 76 och 72 Bil: Norra länken mot E18 och E4 Båt: Båtlinje 80 mot Frihamnen, Nacka, Lidingö och Nybroplan. Det är även promenad- och cykelavstånd in till Stockholms innerstad.

Parkering

Ja

Service

Många restauranger i närområde samt populära Stockholm Brewing co (bar och restaurang) i huset. I området finns även PDL Center som är en av Sveriges största padelanläggning med 22 banor.

Närliggande företag

SDK Shipping, Jarowskij, Ljus & Bild Media, Peak Performance, Annorlunda, Sthlm Brewing, Sellpy, Autoropa, Zodiak, Stockholms Konsthall, Auktionsverket, Kostymförrådet

Övrigt

Garage finns i direkt anslutning till lokalen med lediga platser att hyra. Det är även relativt lätt att parkera på intilliggande gator enligt stadens tariff.


Karta


Bilder på lokalen