Kontor, Frihamnen 16 A, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 135 467 - 228 600 kr/mån
Lokalisera AB Restaurang (0 m) Parkering (52 m) Shopping (53 m) Kommunikation (60 m) Friskvård (284 m) Bilservice (422 m) Bränslestation (439 m) Grönområde (445 m) Uttagsautomat (686 m) Bank (782 m)

En stor lokal med många möjligheter i ett strategiskt läge.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 016 m²
Adress Frihamnen 16 A
Område Göteborg
Objektsnr 41847145
Lokalguidens estimerade områdeshyra
135 467 - 228 600 kr/mån
1 600 - 2 700 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

En hållplats från Centralstationen ligger denna charmiga lokal med öppna ljusa ytor på övervåning, betongväggar och en härlig takhöjd med utsikt mot vattnet.

Lokalen är uppdelad i två plan om 586 kvm respektive 430 kvm, med separata ingångar och pentry i varje plan. Våningarna går samman genom en intern trappa.

Omgivning

Frihamnen är Göteborgs innersta hamn och ett område som kommer utvecklas till en attraktiv och levande statsdel. Det är här Göteborgs centrum ska länkas över älven och vidare mot Kvillebäcken och Lindholmen. Här hittar du en blandning av kontor, bostäder och butiker. Nya moderna bostäder samsas med de gamla renoverade varvsbyggnadera som nu inhyser allt från kontor, hotell, butiker och restauranger. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket omtyckt och attraktivt. Här hittar du en blandning av kontor, bostäder och butiker. Nya moderna bostäder samsas med de gamla renoverade varvsbyggnadera som nu inhyser allt från kontor, hotell, butiker och restauranger. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket omtyckt och attraktivt. Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom mobilt internet, intelligenta fordon, transportsystem och media & design. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från Frihamnen med spårvagn, en hållplats från city, och det finns gott om parkeringsplatser på området.

Service

På övriga området finns en blandad verksamhet så som marin, bussdepå, kontorsverksamheter och restaurang. Området är i en spännande och expansiv fas i samband med Älvstaden, en vision som togs i höstas.

Frihamnen, Hisingen

Då: historisk omlastningsplats för bananbåtar. Nu: en ny, va...

Visad

Lilla Bommen 1, 5., Centrum

Kontor med utsikt mot Göta Älv

Visad

Lilla Bommen 1, 6., Centrum

Kontor i två våningar högt upp vid Lilla Bommen

Visad

Lilla Bommen 1, 3., Centrum

Nyrenoverat kontor i Läppstiftet

Visad