Kontor, Fridhemsvägen 15, KVARTERET TELEFONEN, Ronneby

  • 166 m²
  • Hyresledig omgående

Ljust och fräscht kontor eller lokaler för hälsovård med centralt läge vid Resecentrum och Brunnsparken. Hiss och stor parkering utanför.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 166 m²
Adress Fridhemsvägen 15
Område KVARTERET TELEFONEN
Kommun Ronneby kommun
Hiss Ja
Våning 2 av 2
Tillträde Hyresledig omgående
Objektsnummer 41914032
Bifogade filer

Beskrivning

Före detta företagshälsovård med väntrum, reception och möjlighet till att hänga av sina kläder i anslutning till entrén. Flertalet behandlings- och/eller kontorsrum mestadels med handfat. Trevligt personalkök, dusch och handikappanpassade toaletter. Bra adress för hälsoföretag med Capio cityklinik som närmaste granne och en stor gemensam parkering med laddstolpar för elbilar. Det finns vackra promenadstråk efter Ronnebyån mot Brunnsparken, havet och centrala Ronneby, gott om restauranger i närheten och möjlighet till konferenser för över 1000 personer i närbelägna Blekinge Convention Center. Det är enkelt att pendla till lokalen då fastigheten Telefonen ligger ett stenkast från Resecentrum med busstrafik till hela länet och Öresundståg till Köpenhamn.

Omgivning

Vid fastigheten finns promenad- och cykelstråk längs Ronnebyån till den vackra Brunnsparken, Hotell Ronneby Brunn och Ronneby Golfklubb. På andra sidan ån ligger området Blekans sekelskiftesvillor med glasverandor och en bit bort centrala Ronneby med restauranger, butiker och torghandel.

Kommunikationer

Resecentrum med Blekingetrafikens bussar och Öresundståg mot Köpenhamn och Karlskrona ligger inom några minuters promenad. Cykel- och gångväg finns till fastigheten. Från Ronneby Airport tar det cirka 15 minuter med bil.

Planlösning

7 kontorsrum, personalmatsal, RWC, WC, duschutrymme samt arkiv.

Parkering

Det finns över 100 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Service

I centrala Ronneby som ligger inom gångavstånd finns bland annat matvarukedjan Willys.

Skyltläge

På områdesskyltningen och över entrén.

Närliggande företag

I fastigheten finns flera tillverkande företag, kontor, vårdkliniker, friskvårdsanläggning samt en restaurang. Några av de omgivande företagen är Fueltech, Orbit One, Cetetherm, Areff, Capio citykliniken med flera. Soft Center, Ronneby Brunn Hotell och centrala Ronneby med dess butiker ligger i närheten.

Övrigt

ÖVRIGT:

I lokalen har det tidigare bedrivits hälsovård. Flertalet av rummen är utrustade med handfat och hela lokalen är handikappanpassad.


Karta
Visa på kartan: