Butikslokal, Fridhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholm

  • 366 m²
  • 39 650 - 149 450 kr/mån

Unik lokal med industrikänsla. Möjlighet att etablera er verksamhet i denna häftiga lokal som passar lika bra till kontor som butik.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 366 m²
Adress Fridhemsgatan 38
Område Kungsholmen
Byggår 1929
Objektsnummer 41928013
Områdeshyra 39 650 - 149 450 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Beskrivning

Unik lokal med industrikänsla. Möjlighet att etablera er verksamhet i denna häftiga lokal som passar lika bra till kontor som butik.

Omgivning

Närhet till både stadspuls och de vackra omgivningarna vid Karlbergskanalen. Karlbergskanalen erbjuder både grönska och trevliga promenadstråk längs med vattnet. Till både Kronobergsparken och Rålambshovsparken är det gångavstånd.

Kommunikationer

I området finns goda kommunikationer. T-banestationen Fridhemsplan ligger ett stenkast från fastigheten och trafikeras av tunnelbanans gröna linje samt blå linje. Från T-centralen tar det endast ca 10 minuter att nå lokalen. Från Fridhemsplan går även flertal bussar, bland annat blåbusslinjerna 1, 3 och 4.

Planlösning

Lokalens entré i markplan har en generös takhöjd och fönster mot gatan som ger ett rikligt ljusinsläpp. Här finns stora ytor med plats för väntande besökare eller lounge. Här finns också en WC. En halv trappa ned möts man av en stor lanternin som ger ljus till den öppna ytan. Här finns utrymme för arbetsplatser och avkoppling intill pentryt.

Lokalen har ytterligare två mörka rum som kan användas till möten eller pausytor. Dessutom finns en mindre garageport med ramp ned i lokalen. I övrigt har lokalen ytterligare en WC.

Service

Lokalen har ett centralt läge intill Västermalmsgallerian där all tänkbar service finns. Kring fastigheten finns restauranger, caféer och många butiker.


Karta

Bilder på lokalen