Kontor, Fridhemsgatan 122, Skönsmon, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 20 000 - 72 833 kr/mån
NP3 Fastigheter AB (publ) Shopping (204 m) Restaurang (24 m) Bilservice (365 m) Postkontor (356 m) Kommunikation (211 m) Friskvård (24 m)

ABB och Sundsvalls Elteam är största hyresgäster i fastigheten idag. Utöver dessa hyr sportsgym en lokal där de driver en träningsanläggning i bottenvåningen. Delar av kontorslokalerna är omoderna ochska renoveras innan en ny hyresgäst flyttar in, detta görs i samråd med ny hyresgäst, möjligheterna att påverka er framtida arbetsmiljö är således mycket stora. I bifogad idéskiss finns ett möjligt förslag där en del av den yta som är möjlig att hyra ritats upp. För mer information eller visning av...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 300 - 760 m²
Adress Fridhemsgatan 122
Område Skönsmon
Byggår 1966
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41862993
Lokalguidens estimerade områdeshyra
20 000 - 72 833 kr/mån
800 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

ABB och Sundsvalls Elteam är största hyresgäster i fastigheten idag. Utöver dessa hyr sportsgym en lokal där de driver en träningsanläggning i bottenvåningen. Delar av kontorslokalerna är omoderna och ska renoveras innan en ny hyresgäst flyttar in, detta görs i samråd med ny hyresgäst, möjligheterna att påverka er framtida arbetsmiljö är således mycket stora. I bifogad idéskiss finns ett möjligt förslag där en del av den yta som är möjlig att hyra ritats upp. För mer information eller visning av lokalerna kontakta oss.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Skönsmon en liten bit från Södra brofästet på nya Sundsvallsbron. Närheten till den nya E4:an och Sundsvall Centrum gör platsen till en bra plats för verksamhet som behöver ligga någorlunda centralt men ändå ha utrymme för att parkera servicebilar eller liknande.

Planlösning

Kontor en våning upp på plan 2. Möjlighet till omklädningsrum med bastu i källaren samt garage med port i bottenplan. Alla ytor sitter ihop och går att nå utan att lämna byggnaden.

Enhörningsvägen 24, Skönsmon

Fräscha kontorslokaler på 100-300 kvm, lokalerna är i två pl...

Visad

Enhörningsvägen 24, Skönsmon

Jättefina verkstads- och logistikytor i närheten av Sundsval...

Visad

Kontorsvägen 9, Sundsvall

Nu har du chansen att hyra en lokal med fantastiska möjlighe...

Visad