Kontor, Fredsgatan 5, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 22 533 - 32 392 kr/mån
Diös Friskvård (0 m) Restaurang (112 m) Kommunikation (204 m) Shopping (381 m)

Kontor på 338 kvm på Fredsgatan 5 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 338 m²
Adress Fredsgatan 5
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41877786
Lokalguidens estimerade områdeshyra
22 533 - 32 392 kr/mån
800 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorslokal om 338 m2 i fastighet med närhet till stadskärna. Lokalen återfinns på plan 2 med entré via trapphus med hwc anpassad hiss från Fredsgatan 5. Lokalen har ett flertal cellkontor med ett centrerat konferensrum. Fönster i tre väderstreck vilket ger ett ljust intryck. Lokalen går att anpassa för ett mer öppet kontorslandskap om så önskas, samt pentry och wc bör tillskapas efter behov. I fastigheten återfinns även garage.

Omgivning

Med sitt centrala läge nås stadskärnan på några minuter. Fastigheten är lättillgänglig att nå med bil, buss och för fotgängare. I fastigheten är i dagsläget verksamheter såsom CGI, Tullverket samt Memira ögonklinik.

Kommunikationer

God kommunikation och tillgänglighet med sitt lokala läge. Allmänna parkeringsplatser i anslutning till fastigheten samt vid Nytorget, ett stenkast. Parkeringsgarage finns i fastigheten. Busshålsplats på gångavstånd. SJ resecentrum nås på 10 minuters promenad och Sundsvall Midlanda flygplats ligger ca 2 mil norrut via E4.

Service

Närhet till all service som återfinns i Sundsvalls stadskärna. I lokalomgivningen återfinns Nytorget med både restauranger och Pressbyrå, samt på någon minuts gångavstånd återfinns OK/Q8. Även hotell, Filmstad och gym återfinns i grannfastigheter.

Övrigt

Kontorsfastighet på ett centralt läge i Sundsvall. I fastigheten återfinns varmgarage och soprum. Även möjlighet att hyra parkeringsplats för bil finns på baksidan av fastigheten. Hissarna är hwc vänliga samt hwc parkeringsplats i anslutning till fastigheten på Fredgatan.

Uthyrare & kontaktpersoner

Kompanivägen 12, Södra Bergets företagsby, LV 5

Verkstad/industrilokal med port. Lokalen, som är 160 kvm, ha...

Visad

Kompanivägen 12, Södra Bergets företagsby, LV 5

Verkstad/industrilokal med port. Lokalen är totalt 107 kvm, ...

Visad