Kontor, Fredsgatan 5, Centrum, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 22 533 - 32 392 kr/mån
Diös Friskvård (0 m) Restaurang (112 m) Kommunikation (204 m) Bank (358 m) Shopping (381 m)

Kontorsokal om 338 m2 i Fastighet med närhet till stadskärna.

Beskrivning

Kontorslokal om 338 m2 i fastighet med närhet till stadskärna. Lokalen återfinns på plan 2 med entré via trapphus med hwc anpassad hiss från Fredsgatan 5. Lokalen har ett flertal cellkontor med ett centrerat konferensrum. Fönster i tre väderstreck vilket ger ett ljust intryck. Lokalen går att anpassa för ett mer öppet kontorslandskap om så önskas, samt pentry och wc bör tillskapas efter behov. I fastigheten återfinns även garage.

Omgivning

Med sitt centrala läge nås stadskärnan på några minuter. Fastigheten är lättillgänglig att nå med bil, buss och för fotgängare. I fastigheten är i dagsläget verksamheter såsom CGI, Tullverket samt Memira ögonklinik.

Kommunikationer

God kommunikation och tillgänglighet med sitt lokala läge. Allmänna parkeringsplatser i anslutning till fastigheten samt vid Nytorget, ett stenkast. Parkeringsgarage finns i fastigheten. Busshålsplats på gångavstånd. SJ resecentrum nås på 10 minuters promenad och Sundsvall Midlanda flygplats ligger ca 2 mil norrut via E4.

Service

Närhet till all service som återfinns i Sundsvalls stadskärna. I lokalomgivningen återfinns Nytorget med både restauranger och Pressbyrå, samt på någon minuts gångavstånd återfinns OK/Q8. Även hotell, Filmstad och gym återfinns i grannfastigheter.

Övrigt

Kontorsfastighet på ett centralt läge i Sundsvall. I fastigheten återfinns varmgarage och soprum. Även möjlighet att hyra parkeringsplats för bil finns på baksidan av fastigheten. Hissarna är hwc vänliga samt hwc parkeringsplats i anslutning till fastigheten på Fredgatan.

Thulegatan 16 B, Centrum

Stilren och renoverad kontorslokal om 633 m2 på plan 3, cent...

Visad

Nybrogatan 26, Centrum

Butik- eller kontorslokal med stora skyltfönster i bästa läg...

Visad

Esplanaden 13, Centrum

Med utsikt över Esplanaden, ett härligt ljuinsläpp från stor...

Visad

Trädgårdsgatan 18, Centrum

Lokal om 150 m2 med utsikt över takåsar!

Visad