Produktionslokal, Fredsforsstigen 22/ Karlsbodavägen 41, Bromma/Mariehäll, Bromma

  • 774 m²

Lagerlokal med markport och tillhörande kontor


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 774 m²
Adress Fredsforsstigen 22/ Karlsbodavägen 41
Område Bromma/Mariehäll
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41944064
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till denna kombilokal mitt i Mariehäll.

Lagerret har en stor port i markplan vilket ger goda förutsättningar för in- och utlastning i lokalen. För personalen finns här även omklädningsrum.

Det finns två entréer i kontorsdelen vilket gör det möjligt att ha en extern del för besökare och en intern del för personal.

Kontoret har ett modernt pentry och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö. Här finns också ett fint konferensrum med ljusa ytskickt.

Precis intill fastigheten ligger Hotell Brommavik beläget. Ett flott hotell i en kulturminnesmärkt sekelskiftsbyggnad med inredning i Gustaviansk stil. Här kan era kunder eller kollegor långväga ifrån övernatta. Hotellet erbjuder även konferensrum.

Bara 30m från fastigheten finner ni gymmet Puls & Träning. Här kan ni unna er ett träningspass på lunchen.

Omgivning

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån växer nya stadsdelar fram med bostadsområdet Bromma Sjöstad och vidare utveckling in mot Ulvsunda industriområde.

Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder.

I området finns också restauranger som dagligen serverar lunch av hög kvalitet.

Café ”Lilla hörnan” ligger beläget på Gårdsfogdevägen 3. Här serveras förutom frukost och lättare luncher riktig ”gofika”, med till exempel kaffe och nybakta bullar. Välj om du föredrar att sitta i de mysiga lokalerna eller ta take away. Välkommen!

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig.

Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.

Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Parkering

Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Vi vill vara ett hållbart fastighetsföretag och vill göra det enkelt för våra hyresgäster transportera sig miljömedvetet. Är du intresserad av att kunna ladda din elbil på jobbet kan du kontakta din Biträdande förvaltare för mer information.

Övrigt

En arkitektonisk dröm med den tidstypiska och karaktäristika fasaden som också är kulturklassad. Fastigheten uppfördes under sent 1950-tal och ägdes länge av Uppsala Universitet innan Castellum förvärvade den. Fastigheten består till största del av kontor och har några mindre lagermöjligheter med en stor gemensam lastkaj. Fredsfors 14 ligger med trevlig utsikt över Bällstaån i ett område som är under utveckling i och med att Stockholm växer.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen