Butikslokal, Fredsborgsgatan 24, Marievik, Stockholm

  • 815 m²
  • 88 292 - 332 792 kr/mån

Nu erbjuder vi en lokal i Marievik som lämpar sig utmärkt som kontors- utbildningslokal eller restaurang. Lokalen är belägen i entréplan och har en blandad planlösning samt en restaurangdel med tillhö ...


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 815 m²
Adress Fredsborgsgatan 24
Område Marievik
Våning 1
Objektsnummer 41917161
Områdeshyra 88 292 - 332 792 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuder vi en lokal i Marievik som lämpar sig utmärkt som kontors- utbildningslokal eller restaurang. Lokalen är belägen i entréplan och har en blandad planlösning samt en restaurangdel med tillhörande storkök. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Marievik ligger centralt i Liljeholmen, en egen stadsdel med närhet till Hornstull och Södermalm. Området Marievik har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder med utsikt över Åstavikens vatten. Nära till Liljeholmscentrum , och på andra sidan Liljeholmsbron har du hela Hornstulls och söders utbud av bustiker och resturanger.

Kommunikationer

I Liljeholmen finns tunnelbana, tvärbana och bussar och det tar ca 10 min in till Stockholms city. I närliggande Årstaberg finns pendeltåg. Med bil tar du dig direkt ut på E4 och E18. gång - och cyckelvägarna mellan city och Marievik samt vidare söderut är väl utbyggda.


Bilder på lokalen