Kontor, Fredforsstigen 22-24, BROMMA, Bromma

  • 225 m²

Nyrenoverat och oanvänt kontor på bra läge i Bällsta - Bromma, adress Fredforsstigen 22-24 på 2 trappor. Kontoret ligger med 10 minuters promenad till Sundbybergs centrum och nära tvärbanestation. I närområdet ligger Bromma Blocks och Bromma Flygplats. Det finns två konferensrum, fem kontorsrum i fil samt yta för öppet landskap. Lokalen har ett rejält kök med matplats, två wc, förråd samt städskrubb. Fastigheten har lastkaj med hiss in till kontoret vid behov. Det finns parkeringsplatser både i...


Lokaltyp Kontor
Total yta 225 m²
Adress Fredforsstigen 22-24
Område BROMMA
Objektsnummer 41924720

Beskrivning

Nyrenoverat och oanvänt kontor på bra läge i Bällsta - Bromma, adress Fredforsstigen 22-24 på 2 trappor. Kontoret ligger med 10 minuters promenad till Sundbybergs centrum och nära tvärbanestation. I närområdet ligger Bromma Blocks och Bromma Flygplats.

Det finns två konferensrum, fem kontorsrum i fil samt yta för öppet landskap. Lokalen har ett rejält kök med matplats, två wc, förråd samt städskrubb. Fastigheten har lastkaj med hiss in till kontoret vid behov. Det finns parkeringsplatser både inne som ute att hyra.

Hyra: 46 000 kr exkl moms
Ingår: Värme, vatten, fastighetsskatt och index
Yta: 225 kvm
Hyresvärd: Castellum
Hyresavtal: Löpande 3-årigt
Hyresgaranti: Kommer att begäras
Tillträde: Efter överenskommelse
Ingen överlåtelsekostnad
Nextor Group AB
Jan Thourot
jan@nextor.se
Tel 08-309200


Karta

Bilder på lokalen