Kontor, Franzéngatan 6, Kungsholmen, Stockholm

  • 5 000 - 12 000 m²
  • 958 333 - 3 750 000 kr/mån

Med utsikt över Karlbergskanalen och Vasastan utvecklas här ett spännande koncept. De generösa våningsplanen ger effektiva och trivsamma kontorsytor. Den stora entrén med lounge inbjuder till spontanamöten. Terrassen och uteplatsen ger möjlighet att koppla av och mötas. Läget är fantastiskt, endast två minuters promenad från Stadshagens tunnelbanestation....


Lokaltyp Kontor
Total yta 5 000 - 12 000 m²
Adress Franzéngatan 6
Område Kungsholmen
Objektsnummer 41918673
Områdeshyra 958 333 - 3 750 000 kr/mån
2 300 - 3 750 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Med utsikt över Karlbergskanalen och Vasastan utvecklas här ett spännande koncept. De generösa våningsplanen ger effektiva och trivsamma kontorsytor. Den stora entrén med lounge inbjuder till spontana möten. Terrassen och uteplatsen ger möjlighet att koppla av och mötas. Läget är fantastiskt, endast två minuters promenad från Stadshagens tunnelbanestation.

Omgivning

Västra Kungsholmen är ett område som det har hänt mycket med på sistone och kommer hända mycket framöver. När alla fastigheter står klara och bostäderna är färdigutvecklade kommer det att finnas 20.000 boende och 35.000 arbetsplatser. I takt med denna utveckling ökar naturligtvis också utbud av service och trivseln i området.

Kommunikationer

Läget är ett av de bästa i innerstaden, med 1oo meter till tunnelbanan och vidare med denna 4 min till centralen. Även 100 meter till E4 och E20, och endast 13 min till Bromma Flygplats med taxi. Cyklar du hellre? Det tar 10 min till city och cykelvägarna är riktigt fina. Fastigheten erbjuder även eget cykel- och bilgarage. Eller varför inte pendla med färja från bryggan?

Service

Precis i närheten ligger även Hornsbergs strand. En härlig strandpromenad med strandpark, mängder av restauranger, folkliv och bryggor. I närområdet finns även nöjen som Ballbreaker, Boule och Bar, träning på SATS eller i något av utomhusgymmen, eller kanske en skön löprunda längs vattnet, Kungsholmen runt? Lindhagen köpcenter erbjuder Ica Maxi och andra butiker som förenklar vardagspusslet.


Karta

Bilder på lokalen