Kontor, Framtidsvägen, Teleborg, Växjö

  • 10 - 30 m²
  • 417 - 2 000 kr/mån

Mindre kontorslokaler i Videum Science Park - Växjös främsta miljö för dig som ser nätverkande med andra företag som en utvecklingskraft.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10 - 30 m²
Adress Framtidsvägen
Område Teleborg
Hiss Ja
Objektsnummer 41883322
Områdeshyra 417 - 2 000 kr/mån
500 - 800 kr/m²/år

Beskrivning

Videum Science Park är till för tillväxtföretag och därför kan utbudet av lediga lokaler variera från en vecka till en annan. En dag behövs större ytor omgående, en annan dag vill någon minska sin yta. Så även om du inte ser din önskade storlek på kontor i någon av våra annonser för dagen kan det vara möjligt att vi har det inom en snar framtid, så känn dig alltid välkommen med en förfrågan!

Omgivning

Attraktivt område i anslutning till Linnéuniversitetet med närheten till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Kommunikationer

Flera busslinjer går från Resecentrum till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är på Trummenvägen. Via cykelvägar från flera håll når du Videum Science Park.

Parkering

Ja

Service

På området finns matställen, hotell, blomsteraffär, träningscenter, frisör, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat dagligvaruhandel, vårdcentral, apotek, simhall, bensinmack och bilverkstad.

Övrigt

Videum Science Park är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Vi erbjuder dig unika, moderna lokaler i en dynamisk och expanderande miljö. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet.

Hos oss har du fri tillgång till moderna mötesrum och gemensamhetsytor med öppet WiFi. Du kan även boka fullt utrustade konferensrum där vi erbjuder professionell service för dina lite viktigare möten.

För alla hyresgäster (idag ca 70 företag med 300 anställda) ordnar vi både utbildande event och sociala aktiviteter för att inspirera och ge många möjligheter att lära känna och bilda nätverk med andra företag. Vår devis är att ”idéer föds där människor möts”.


Karta

Bilder på lokalen