Kontorshotell, Framtidsvägen 12, Bravo huset, Videum Science Park, Växjö

  • 10 m²

Bravo Entrepreneurial Hub är en kreativ arbetsmiljö där dagens och morgondagens entreprenörer möte för att utveckla affärsidéer och bygga nätverk. Vårt erbjudande är ett personligt medlemskap som gerdig som företagare och person en stimulerande plats att arbeta på och utveckla ditt varumärke i. För att du ska kunna arbeta med ditt företag finns här 7 st ambulernade kontorsplatser. Event -Workshops och föreläsningar för att utveckla dig och ditt företag. Mötesplats -En trygg miljö för interak...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 m²
Adress Framtidsvägen 12, Bravo huset
Område Videum Science Park
Kommun Växjö kommun
Objektsnummer 41879042

Beskrivning

Bravo Entrepreneurial Hub är en kreativ arbetsmiljö där dagens och morgondagens entreprenörer möte för att utveckla affärsidéer och bygga nätverk.
Vårt erbjudande är ett personligt medlemskap som ger dig som företagare och person en stimulerande plats att arbeta på och utveckla ditt varumärke i. För att du ska kunna arbeta med ditt företag finns här 7 st ambulernade kontorsplatser.

Event
-Workshops och föreläsningar för att utveckla dig och ditt företag.

Mötesplats
-En trygg miljö för interaktion och erfarenhetsutbyte under skydd av sekretess.

Kaffe
-Bravo fiket har ett brett utbud av varma drycker och flera möjligheter att närverka

Co-workings space
-Modernt och kreativt kontor som inspirerar till arbete, nätverkande och utveckling.

Medlemskapet ger dig tillgång till mötesplatsen dygnet runt, året om med ett eget passerkort samt möjligheten att delta i alla event, föreläsningar och aktiviteter som anordnas i Bravo Hub.

Vi ser vår verksamhet som en startgrop för entreprenörer och det finns många sätt att fortsätta växa utanför Bravo Hub med kopplingar till näringslivet, Videum Science Park, Linneuniversitetet och företagsinkubatorn på Företagsfabriken.

Känn dig välkommen till en förutsättningslös kontakt.
Jag är jättenyfiken på att höra om din entreprenöriella resa och vem du är.
/Sebastian Bocaciu


Karta
Visa på kartan: