Butikslokal, Fröstorpsgatan, Tornby Handelsgårdar, Linköping

Lokalguidens estimerade områdeshyra 541 667 - 958 333 kr/mån
NCC Property Development AB

I Tornby Handelsgårdar skapas flödeseffektiva och moderna lokaler där både kunder och anställda trivs. Lokalerna miljöcertifieras enligt de stränga kriterierna hos miljöcertifieringssystemet BREEAM. Att etablera sig i miljöcertifierade lokaler är inte bara en vinst för miljön – det är också en vinst för dig och dina medarbetare eftersom inomhusklimatet är hälsosamt och energianvändningen lägre....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 10 000 m²
Adress Fröstorpsgatan
Område Tornby Handelsgårdar
Byggår 2016
Tillträde Q1 2017
Objektsnr 41878386
Lokalguidens estimerade områdeshyra
541 667 - 958 333 kr/mån
650 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I Tornby Handelsgårdar skapas flödeseffektiva och moderna lokaler där både kunder och anställda trivs. Lokalerna miljöcertifieras enligt de stränga kriterierna hos miljöcertifieringssystemet BREEAM. Att etablera sig i miljöcertifierade lokaler är inte bara en vinst för miljön – det är också en vinst för dig och dina medarbetare eftersom inomhusklimatet är hälsosamt och energianvändningen lägre.

Omgivning

Strax utanför Linköpings centrum har Tornby Handelsgårdar successivt vuxit fram. Ett område som i dag är kommunens största sammanhängande arbetsområde om 350 hektar där cirka 450 företag finns etablerade. Området var ursprungligen tänkt som ett traditionellt industriområde men den nordvästra delen har efter hand utvecklats till ett av landets största centrum för externhandel.

Kommunikationer

Tornby Handelsgårdar är beläget strax norr om Linköping direkt vid E4. Med cirka 1 000 parkeringsplatser är tillgängligheten för bilister mycket god. Det är också möjligt att cykla från centrala Linköping till Tornby Handelsgårdar.

Linköpings läge längs den södra stambanan mellan Stockholm och Malmö gör det enkelt att resa med tåg till och från staden. Bussar från Swebus och Bus4you trafikerar Linköping och från Linköping City Airport når du såväl övriga Sverige som Europa. I mars 2014 öppnade SAS en direktlinje mellan Linköping och Köpenhamn.

- Parkering: 1 000 platser i direkt anslutning till butikerna.
- Busshållplats precis intill
- Linköping City Airport: 6 km
- Väl utbyggda cykel- och gångbanor
- Nära till E4
- Pendeltåg i Linköping City ca 4 km
- Väl utbyggda cykel och gångbanor i direkt anslutning

Närliggande företag

Här finns flera stormarknader och välkända butiker som exempelvis IKEA, Biltema, Jula, ICA Maxi, Coop Forum, Systembolaget, Stadium, SIBA, Toys R Us och Bauhaus, XXL, Elgiganten, Babyproffsen samt gallerian Ikanohuset. Handelsområdet växer successivt österut.

Roxtorpsgatan 16, Tornby

Lättillgängligt från E4:an och med fem minuters bilväg in ti...

Visad