Lagerlokal, Frölundagatan 116, Mölndal, Mölndal

  • 204 m²

Vill ni etablera er centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runt er och kunna lyssna på en utomhuskonsert på lunchen eller kanske ta en tur i motionsspåret? Då är den här kombinerade lokalen i Pedagogen Park perfekt för er, ett område som bjuder in till magiska stunder och intressanta möten. Lokalen ligger i direkt anslutning till lastkajen och är ett kombinerat lager med ett kontorsrum. Pedagogen Park är en stadsdel där alla sinnen uppmuntras. Även insidan präglas av rymd och grönska. Dags...


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor
Total yta 204 m²
Adress Frölundagatan 116
Område Mölndal
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41918322

Beskrivning

Vill ni etablera er centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runt er och kunna lyssna på en utomhuskonsert på lunchen eller kanske ta en tur i motionsspåret? Då är den här kombinerade lokalen i Pedagogen Park perfekt för er, ett område som bjuder in till magiska stunder och intressanta möten. Lokalen ligger i direkt anslutning till lastkajen och är ett kombinerat lager med ett kontorsrum. Pedagogen Park är en stadsdel där alla sinnen uppmuntras. Även insidan präglas av rymd och grönska. Dagsljuset från fastighetens innergårdar når de luftiga lokalerna och bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Kontoren utformas efter önskemål med smarta lösningar. Här finns gott om parkeringsplatser och busslinjer direkt utanför.

Omgivning

Stadsdelen Pedagogen Park är en ny stadsdel i Mölndal. Området har ett strategiskt läge med närhet till Mölndals innerstad, handelsområdet 421 och Frölunda Torg. I direkt anslutning till området finns busshållplats och ett välutbyggt cykelstråk. Här planeras för cirka 1 100 nya bostäder och verksamheter och annan service. Pedagogen Park är en grön stadsdel där alla sinnen uppmuntras. Grönskan som omger området möjliggör till trevliga promenad- och springturer.

Kommunikationer

Fina cykelvägar och goda kommunikationsmöjligheter.

Planlösning

Lager med kontor.

Parkering

Gott om parkering finns.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen