Produktionslokal, Fräsarvägen 6, LÄNNA, Huddinge

  • 450 m²
  • Omgående eller enligt ök.

Skapa din drömlokal med industrikaraktär i expansiva Länna! Hyresvärden anpassar lokalen efter önskemål och hyresgästens behov. Flexibel avtalslängd!


Lokaltyper Produktionslokal / Kontor / Lagerlokal / Verkstad / Logistiklokal
Total yta 450 m²
Adress Fräsarvägen 6
Område LÄNNA
Kommun Huddinge kommun
Byggår 1987
Renoveringsår 1990
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde Omgående eller enligt ök.
Objektsnummer 41919557

Beskrivning

Här finns stor potential att skapa en unik drömlokal med industrikaraktär då fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål och era specifika behov. Lokalen har en väl tilltagen takhöjd (ca 3,6-4,5 m) och synliga takbalkar. Lokalarean utgörs främst av en stor öppen yta samt 4 kontor/behandling/mötesrum. I den stora öppna ytan finns ett pentry/loungeyta. Det finns idag två omklädningsrum för herr och dam med wc och duschar samt ett rymligt städförråd. Två av rummen kan nyttjas som kontor/mötesrum eller mottagning. Ytterligare finns ett pentry till med gott om plats för sittdel alt kombinerat mötesrum. Lokalen är anpassningsbar vad gäller både planlösning och ytskikt.

Lokalen är belägen på 1 tr och har idag hiss som går via lokalen i bv vilken kan användas vid enstaka tillfällen såsom vid inflyttning och för handikapptillgänglighet. Planer finns på att bygga ett nytt trapphus med hiss upp till planet.

Telia är anslutet till fastigheten för bredband.

Lokalen lämpar sig för många olika verksamheter; förslagsvis kontor- utställning- showrooom, lättare produktion, dans- eller träningsverksamheter. Tidigare har gymverksamhet bedrivits i lokalen.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri- och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men här finns även mycket handel och kontor.

Kommunikationer

Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.

Service

I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik.

Övrigt

ÖVRIGT:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen