Lagerlokal, Formvägen 10D, Ersboda, Umeå

  • 424 m²
  • 21 200 - 33 567 kr/mån

Centralt belägen lokal på attraktivt handelsläge på Formvägen 10 på Ersboda.


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal / Butikslokal
Total yta 424 m²
Adress Formvägen 10D
Område Ersboda
Objektsnummer 41917063
Områdeshyra 21 200 - 33 567 kr/mån
600 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Centralt belägen lokal på attraktivt handelsläge på Formvägen 10 på Ersboda. Lokalen är på totalt ca 503 kvm fördelat på två plan. Övre plan med ljusa kontor och fina personalutrymmen. I entréplan finns stor öppen yta med både port och gångdörrar. Perfekt lokal för bil/MC-handel, butik eller grossistförsäljning. För ytterligare information kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Omgivning

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Laitis och Skog och trädgård.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Övre plan med kontrorsrum, omklädningsrum och personalutrymmen. Entréplan med stor öppen butiks eller lageryta med både gångdörr och port.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.