Kontor, Follingbogatan 32, Västerort, Stockholm

  • 655 m²
  • Q4 2023

Vårdlokaler finnes i Bromma Sjukhus!


Lokaltyper Kontor / Vårdlokal
Total yta 655 m²
Adress Follingbogatan 32
Område Västerort
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1932
Renoveringsår 2022
Hiss ja
Takhöjd 2,80
Tillträde Q4 2023
Objektsnummer 41961474

Beskrivning

Nu finns möjlighet att skräddarsy en fin vårdlokal i Bromma Sjukhus. Lokalen anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Välkommen till Bromma Sjukhus – mötesplatsen för vård och omsorg! Här förvandlas en gång en sluten vårdbyggnad till en levande och blomstrande miljö där människor möts och äldre invånare i Bromma och Västerort kan fortsätta att bo i sitt älskade närområde. Men det är inte bara vård och omsorg som finns här – vi erbjuder även fantastiska faciliteter för att skapa en komplett upplevelse för våra besökare.

Bromma Sjukhus är stolt över att erbjuda en rad tjänster och möjligheter för både invånare och företag inom vårdsektorn. Utöver Stockholms Sjukhem och vår vårdcentral finns det nu unika möjligheter att hyra lokaler för praktiserande vård eller kontor. Vi söker engagerade aktörer inom olika områden för att skapa en mångsidig och komplett vårdanläggning.
Ska du öppna en naprapat- eller kiropraktorklinik? Bromma Sjukhus är platsen för dig. Våra moderna lokaler erbjuder en perfekt miljö för din verksamhet. För fotvårds- eller tandvårdsexperter finns här utrymme för att erbjuda dina professionella tjänster. Vi välkomnar även specialister inom olika vårdsegment, redo att erbjuda sina expertkunskaper inom sin respektive disciplin.

Men det är inte allt! Bromma Sjukhus strävar efter att erbjuda en komplett upplevelse för både våra invånare och besökare. Vi är stolta över att kunna erbjuda fantastiska faciliteter som en florist, Waynes Coffee för en kopp kaffe eller en lättare fika, en fullt utrustad gymlokal för att främja hälsa och välbefinnande, samt en bekväm kiosk för de små behoven under dagen. Dessutom har vi en lunchrestaurang där du kan njuta av välsmakande och näringsrika måltider.

Bromma Sjukhus är mer än bara en vårdanläggning. Det är en plats för möten, hälsa och välbefinnande. Kom och upptäck alla de spännande möjligheterna som väntar på dig här hos oss. Ta del av vårt visionära koncept och bli en del av vårt samhälle av vårdexperter och tjänsteleverantörer på Bromma Sjukhus – där vård och omsorg möter liv och gemenskap.

Kontakta ansvariga mäklare för mer info eller för att boka in visning!

Kommunikationer

T-bana: Grön linje - Brommaplan
Bussar: Buss 117
Pendeltåg: Ja till Spånga station

Parkering

Ja


Karta

Bilder på lokalen