Kontor, Flöjelbergsgatan 3, Mölndal, Mölndal

  • 772 m²

Kombinationslokal med kontor/showroom och lättlager, med bästa tillgänglighets- och skyltläge mot E6:an i Mölndal.


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa
Total yta 772 m²
Adress Flöjelbergsgatan 3
Område Mölndal
Objektsnummer 41919052

Beskrivning

Med bästa synliga läge i Lackarebäck/Mölndal kan vi erbjuda en smart kombilokal för kontor/showroom och låglager Fördelningen går att justera, men i dagsläget består lokalen av ca 500 m2 kontor/showroom och 272 m2 lager.

Lokalen används i dag som kontor, utställning och lageryta. I och urlastning sker genom en markport/väl tilltagen lastkorridor (här kan lastning ske inomhus, under tak).

Fastigheten/lokalen har ett ypperligt synligt skyltläge mot E6:an. Gott om parkering finns direkt utanför och runt fastigheten. Busshållplats, med täta turer under arbetstid, finns på endast några minuters promenadavstånd. Påfart till E6:an ligger endast någon minut bort. All tänkbar service finns ett par minuter bort med bil.

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategisk område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser. Lackarebäcks Industriområde är ett strategist område för kontor och liknande verksamhet. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill. Fastigheten är belägen i Lackarebäcks Teknikpark i Mölndal ca 10 min bilväg från Göteborg centrum.

Offentlig och kommersiell service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd.

Kommunikationer

Mölndal och sydvästra Göteborg har också en väl utbyggd kollektivtrafik med buss, spårvagn och pendeltåg. Knutpunkt Mölndal vid E6 är en av regionens största kollektivtrafikpunkter med flera miljoner resande per år.

Parkering

Parkering finns vid fastigheten.