Kontorshotell, Flöjelbergsgatan 20C, Mölndal, Mölndal

Lokalisera AB Restaurang (173 m) Kommunikation (76 m) Shopping (1 m) Bilservice (249 m) Friskvård (67 m) Parkering (545 m) Kemtvätt (521 m) Bränslestation (459 m) Bank (288 m)

På Lokalisera Kontorshotell sitter du utanför vägtull och mindre än 10 min från Korsvägen.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 20 m²
Adress Flöjelbergsgatan 20C
Område Mölndal
Objektsnr 41832880
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Till Lokalisera Kontorshotell flyttar du snabbt och enkelt. Här är allt redan förberett och du kan antingen hyra kontorsrum möblerat eller omöblerat. Kontoren är 10-20 kvm vilket motsvarar ca 20-40 kvm traditionellt kontor eftersom hyresgästerna delar på konferensrum, kök och fikarum. Kontorshotellet har bredband med hög kapacitet, inbrottslarm, konferensrum och kraftfulla nätverksskrivare.

Läget gör kontorshotellet till ett utmärkt alternativ för dig som vill sitta nära centrum men slippa trängsel, vägtull och parkeringsproblem. Utanför fastigheten finns både bussar och spårvagn lättillgängligt och närheten till E6/E20 gör det enkelt för bilburna att ta sig hit. Här finns det gratis parkering runt fastigheten för dig och dina besökare. I närområdet finns ett stort serviceutbud och på en kort promenad nås bland annat Krokslätts Fabriker, ICA Maxi, ett bra utbud av lunchrestauranger och olika gym. Här sitter du i ett spännande och expansivt område med närhet till Göteborgs hela utbud.

Vi nätverkar gärna på Lokalisera Kontorshotell och hittar på gemensamma aktiviteter tillsammans. Att sitta hos oss skapar en naturlig grund för att bygga relationer och utöka sitt affärsnätverk. Här finns en härlig blandning av företag och du får det sociala och stöttande från kollegor utan att arbeta i samma företag.

Kontakta oss för en förutsättningslös visning och ta del av ett bra erbjudande för dig och din verksamhet.

Välkommen till vår gemenskap!

Omgivning

Krokslätt är området där gammalt möter nytt. Här finner man en bra blandning av affärsfastigheter, bostäder samt vackra grönområden. På östra sidan går både E6an och E20 och härifrån kan man lätt ta sig till Landvetter flygplats på bara 15 minuter. Genom Krokslätt går spårvagnslinjerna 2 och 4 med täta intervaller. Med närhet till Korsvägen, en av Göteborgs knytpunkter, är området strategiskt smart. Krokslätt är ett av de områdena som de satsas stort på i Göteborg och de senaste åren har det skett en spännande utveckling. Här finner du gamla fabriker som blivit moderna arbetsplatser tillsammans med nya kontorsfastigheter.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. På 6 minuter tar du dig från hållplatsen Lana till Korsvägen med spårvagn 2, 4 eller buss 158.

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Service

Närhet till lunchrestauranger och annan kommersiell service. Finns även ett gym i fastigheten.

Flöjelbergsgatan 20C, Mölndal

Kontorslokal i populär fastighet, med bästa läge på gränsen ...

Visad

Flöjelbergsgatan 118, Krokslätt

Fastighet: Ängsviolen1 Snyggt, representativt kontor med möj...

Visad

Göteborgsvägen 119, Mölndal

Butikslokal om 102 kvm belägen med bra skyltmöjlighet mot Gö...

Visad

Flöjelbergsgatan 24, Lackarebäck

Restauranglokal för lunch/catering finns att hyra med bra lä...

Visad