Kontorshotell, Flöjelbergsgatan 20B, Mölndal, Mölndal

  • 10 - 20 m²

Kontorsgemenskap sedan 2006. Strategiskt läge utanför vägtull och mindre än 10 min från Korsvägen.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 20 m²
Adress Flöjelbergsgatan 20B
Område Mölndal
Hiss Hiss finns
Objektsnummer 41884958

Beskrivning

Vi erbjuder flexibla kontorslösningar med ett strategiskt läge i Korkslätt. Här sitter du nära centrum med utmärkta kommunikationer men slipper trängsel, vägtull och parkeringsproblem.

Vi har i dagsläget några angränsande ljusa och trevliga kontorsrum lediga som lämpar sig perfekt för tex. ett filialkontor.

Till Lokalisera Kontorshotell flyttar du snabbt och enkelt. Här är allt redan förberett och du kan antingen hyra kontorsrum möblerat eller omöblerat. Kontoren är 10-20 kvm vilket motsvarar ca 20-40 kvm traditionellt kontor. Som hyresgäst har du 24 h access, tillgång till bokningsbara konferens/mötesrum, fiber, parkering, lounge, lunchrum, säker skrivarlösning mm.

Läget gör kontorshotellet till ett utmärkt alternativ för dig som vill sitta nära centrum men slippa trängsel, vägtull och parkeringsproblem. Utanför fastigheten finns både bussar och spårvagn lättillgängligt och närheten till E6/E20 gör det enkelt för bilburna att ta sig hit. Här finns det gratis parkering runt fastigheten för dig och dina besökare. I närområdet finns ett stort serviceutbud och på en kort promenad nås bland annat Krokslätts Fabriker, ICA Maxi, ett bra utbud av lunchrestauranger och olika gym. Här sitter du i ett spännande och expansivt område med närhet till Göteborgs hela utbud.

Vi nätverkar gärna på Lokalisera Kontorshotell och hittar på gemensamma aktiviteter tillsammans. Att sitta hos oss skapar en naturlig grund för att bygga relationer och utöka sitt affärsnätverk. Här finns en härlig blandning av företag och du får det sociala och stöttande från kollegor utan att arbeta i samma företag.

Kontakta oss för en förutsättningslös visning och ta del av ett bra erbjudande för dig och din verksamhet.

Välkommen till vår gemenskap!

Omgivning

Krokslätt är området där gammalt möter nytt. Här finner man en bra blandning av affärsfastigheter, bostäder samt vackra grönområden. På östra sidan går både E6an och E20 och härifrån kan man lätt ta sig till Landvetter flygplats på bara 15 minuter. Genom Krokslätt går spårvagnslinjerna 2 och 4 med täta intervaller. Med närhet till Korsvägen, en av Göteborgs knytpunkter, är området strategiskt smart. Krokslätt är ett av de områdena som de satsas stort på i Göteborg och de senaste åren har det skett en spännande utveckling. Här finner du gamla fabriker som blivit moderna arbetsplatser tillsammans med nya kontorsfastigheter.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bra förbindelser till E6/R40 och med närhet till centrala Göteborg och Mölndals centrum. På ca fem minuter tar du dig från Korsvägen till hållplatsen Lana med spårvagn 2, 4 eller buss 761, 771, Orange Express. Lätt att ta sig med bil och gott om egna parkeringsplatser runtom fastigheten.

Parkering

Parkeringsplats för hyresgäst och dess besökare ingår i månadsavgiften/hyran, i mån av plats.

Service

Närhet till lunchrestauranger och annan kommersiell service. Finns även ett gym i fastigheten. Även närhet till Mölndals Centrum som bara ligger några minuter bort med bil med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, bank, post m.m.