Kontor, Flöjelbergsgatan 20 C, Mölndal, Mölndal

  • 200 m²

Öppen, lokal på BV, med bästa, synliga läge på gränsen mellan Gbg/Mölndal, i Krokslätt. Lokalen ligger vid E6:an & utanför tullar.


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa
Total yta 200 m²
Adress Flöjelbergsgatan 20 C
Område Mölndal
Kommun Mölndals kommun
Objektsnummer 41915342

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Med ett riktigt bra och synligt läge på gränsen mellan Göteborg/Mölndal finner ni denna trivsammma, ljusa och öppna lokal. Lokalen passar som kontor/showroom eller butik och ligger på bottenvåningen med egen fin entre med parkering direkt utanför lokalen.
Lokalen kan anpassas efter behov.
Fastigheten ligger utanför tullar och 5 minuter bort från Korsvägen och Svenska Mässan. Det är lätt att ta sig ut på E6/R40, finns parkering runt fastigheten samt ett flertal buss- och spårvagnslinjer ett stenkast bort. I området finns det ett bra utbud av lunchrestauranger och service samt ett gym i samma fastighet.

Omgivning

Lackarebäcks Industriområde är ett område som ligger i stadsdelen Lackarebäck i Mölndal. Tack vare sitt fantastiska läge är Lackarebäcks Industriområde ett bra och strategisk område för kontor samt liknande verksamheter. I området finns närhet till såväl E6 som E20 och vidare finns mycket goda allmänna kommunikationer. Längsmed Göteborgsvägen, på andra sidan ån, finns spårvagnsspåren som trafikeras av flertalet linjer och i övrigt finns även närhet till områdets busshållplatser. Lackarebäcks Industriområde är ett strategist område för kontor och liknande verksamhet. Med närhet till E6 och E20 tar det aldrig lång tid att ta sig dit man vill.

Kommunikationer

På ca fem minuter tar du dig från Korsvägen till hållplatsen Lana med spårvagn 2, 4 eller buss 761, 771, Orange Express.
Gott om egna parkeringsplatser runtom fastigheten som är gratis för hyresgästerna och deras besökare.

Parkering

Parkeringsplatser ingår i hyran.Bilder på lokalen