Kontorshotell, Fiskhamsgatan 2, Majorna, Göteborg

  • 10 - 40 m²
  • 27 rum
  • Tillgängligt

Välkommen till det nyproducerade kontorshotellet FirstOffice Majorna!


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 40 m²
Adress Fiskhamsgatan 2
Område Majorna
Kommun Göteborgs kommun
Renoveringsår Nyrenoverat
Hiss Ja
Våning Plan 2
Antal rum 27
Tillträde Tillgängligt
Ingår i hyra El, vatten, värme & Wi-Fi, skrivbord, byrå
Objektsnummer 41939253

Beskrivning

Fastigheten har totalt 27 stycken nyproducerade kontorsrum med gemensamt lunchrum, konferensrum och lounge, som är belägen i charmiga Majorna utmed Göta Älv. Trevligt läge med med närhet till hamninloppet. Perfekt för dig som vill ha ett kontor som ger en mix av både lugn och puls.
FirstOffice hyresgäster i Majorna erbjuds tillträde till gemensamhetsutrymmen, det ingår tillgång till mötesrum, kaffe/te, städning, Wifi och skrivare.

Omgivning

Promenadavstånd till ett flertal lunchrestauranger. Kringliggande bebyggelse består främst av kontor och mindre industri- och lagerfastigheter

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis intill Oscarsleden. Endast 7 minuters promenad till spårvagn 3, 9 och 11 som tar dig till Centralstationen på cirka 15 minuter.

Uppvärmning

Ja

Övrigt

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta.

När du hyr ett kontor eller en delad arbetsplats på FirstOffice får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen