Kontor, Finnögatan 1, Tannefors, Linköping

  • 15 - 200 m²
  • 750 - 21 667 kr/mån

Fina kontor i kontorshotellet på våning 2. Tillgång till gemensam konferens och cafeteria och internet. Från 15 - 200 kvm


Lokaltyp Kontor
Total yta 15 - 200 m²
Adress Finnögatan 1
Område Tannefors
Objektsnummer 41858005
Områdeshyra 750 - 21 667 kr/mån
600 - 1 300 kr/m²/år

Beskrivning

Behöver du hyra ett eller flera rum finns det möjlighet i detta kontorshotell. det finns både konferensrum, caferteria Det tar endast 5 minuter med bil från Linköpings centrum.

Omgivning

Med fritt läge i utkanten av ett mindre industriområde ligger fastigheten strax intill Norrköpingsvägen, 3.9 kilometer från Linköpings centrum.

Kommunikationer

Linköping, mitt i Östergötland, har ett strategiskt läge med goda kommunikationer med omvärlden. Flygplatsen, som ligger centralt i staden, 3 km från Stora Torget, har dagliga förbindelser med Köpenhamn och Stockholm. I Linköping används cykeln flitigt och mer än 30 % av alla resor utgörs av cykeltransporter. Kommunen har satsat nästan 40 mil på cykelvägar, och nya byggs efterhand. Vill du slippa trampa och åka kommunalt går det också bra med busslinjerna 211 och 213 som stannar vid Stora Torget i centrala Linköping.

Service

Linköping, som är Sveriges femte största kommun med 140 000 invånare, är en del av Fjärde Storstadsregionen och en välkänd utbildningsstad med varierad arbetsmarknad. Staden erbjuder både besökare och invånare ett rikt kulturliv med goda friluftsmöjligheter. Trots att staden är Sveriges femte största är den inte någon stor stad. Här finns det mesta inom räckhåll. Linköping kännetecknas av nära samverkan mellan näringsliv, kommun och universitet och ett allt intensivare samarbete med Norrköping och andra grannkommuner. Starka branscher är livsmedel, grafisk industri och traditionellt kunskapsintensiva hightech-företag.