Butikslokal, Finlandsgatan 68, Kista, Stockholm

  • 102 m²


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 102 m²
Adress Finlandsgatan 68
Område Kista
Publicerad 2023-11-16
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41966174

Beskrivning

Drömmer du om att skapa en skönhetsoas där människor kan förvandlas och känna sig som sina bästa jag? Då är Finlandsgatan 68 din nästa destination.

Välkommen till Finlandsgatan 68, den pulserande hjärtat av skönhet och elegans! Denna etablerade skönhetsklinik har varit en del av staden sedan 2009 och är nu redo för en ny era av glans och framgång.
Med en erfaren ägare som har drivit denna pärla i 8 år, är detta inte bara en lokal - det är en möjlighet att skapa en skönhetsoas i en av stadens mest diskreta men attraktiva område.

Sätt fart på din vision utan att oroa dig för detaljer som elräkningar. Här ingår elen och internet i hyran, så du kan fokusera på att göra din verksamhet ännu mer strålande.

Med 6 behandlingsrum, varav 2 är utrustade med vatten, finns det gott om plats att hyra ut eller erbjuda en rad olika tjänster. Här är det inte bara en lokal, det är en gemenskap för skönhetsexperter.

Dina idéer kommer till liv här. Vad sägs om att inkludera en exklusiv frisörsalong, ett nagelspa som skapar konstverk på fingertopparna, eller kanske en avkopplande massagehörna? Lokalen är redo att bli allt du någonsin drömt om.

Kontakta oss idag för att boka en privat visning och utforska denna fantastiska möjlighet. Låt ditt skönhetsäventyr börja nu!

Omsättning 2022: 5 100 000 kr exkl moms
Hyra: 21 138 kr exkl moms
Ingår: Värme, el, bredband, vatten och index
Yta: 102 kvm
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Hyresavtal: Löpande 3-årigt
Hyresgaranti: Kommer att begäras
Ventilation: Mekanisk
Pris: 245 000 kr

Öppettider
Måndag-Fredag: 10-18
Lördag-Söndag: Stängt


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen