Kontor, Finlandsgatan 68, Akalla, Stockholm

  • 17–61 m²
  • Enl. överenskommelse

Kontorsrum i varierande storlekar med all tänkbar service du som hyresgäst kan behöva!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 17–61 m²
Adress Finlandsgatan 68
Område Akalla
Publicerad 2023-09-20
Kommun Stockholms kommun
Tillträde Enl. överenskommelse
Objektsnummer 41958652

Beskrivning

OM LOKALEN
Här har ni möjligheten att hyra tillgänglighetsanpassade kontorsrum med varierande storlekar 17-61 m². Perfekt kontorsrum för det lilla företaget som vill hålla nere kostnaderna och samtidigt ha möjlighet att växa. Här erbjuds även all tänkbar service du som hyresgäst kan behöva. Smidigt och effektivt, så du kan lägga fokus på arbetet istället!

I kontorspaketet ingår alltid:

- Fri tillgång till internet

- Gemensamt pentry

- Inrett väntrum

- WC med dusch och omklädningsmöjlighet

- Eget postfack

- Sophantering

- Städning som görs 2 ggr / vecka på allmänna utrymmen

- Tillgång till parkering alldeles utanför

- Tillgång till kontoret 7 dagar i veckan.

Kontakta uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter eller för att boka en visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Representativ fastighet i toppläge längs med Hanstavägen. I fastigheten finns förutom Akalla Hotell även mindre och större kontor. Mycket bra skyltläge längs med Hanstavägen som knyter samman E4 och E18.

NÄRSERVICE
Området har ett antal restauranger på gångavstånd. För den som behöver handla finns en bensinstation med livsmedel och två snabbmatskedjor på bekvämt avstånd samt att det endast är 5 min med bil till Kista Centrum.

KOMMUNIKATIONER
- T-banestation Akalla finns på gångavstånd, ca 5 minuter,

som tar dig in till Stockholm City på knappa 20 minuter.- Bussar från Sollentuna, Bromma, Kista C stannar utanför fastigheten. Med dem tar det 30 minuter till Arlanda eller 30 minuter till Stockholm C. 

- Åker du bil har du närhet till både E4 och E18, härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter.

-  För den som cyklar till jobbet finns det cykelbanor i alla riktningar.

OMGIVNING
Omgivningen uppskattas för sitt fria läge samt att det är enkelt att ta sig hit. Det stora Hansta naturreservatet har du inom gångavstånd och här återhämtar du dig fint när du promenerar bland gammal urskogsliknande barrskog och lundar med hassel och flerhundraåriga ekar.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta