Kontor, Finlandsgatan 38, Akalla, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 96 250 - 685 300 kr/mån
FastPartner AB Shopping (67 m) Restaurang (145 m) Bilservice (166 m) Bränslestation (263 m) Friskvård (276 m) Kommunikation (365 m)

Toppmoderna lokaler i Kista med terrass.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 050 - 3 916 m²
Adress Finlandsgatan 38
Område Akalla
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41861856
Lokalguidens estimerade områdeshyra
96 250 - 685 300 kr/mån
1 100 - 2 100 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Här erbjuder vi moderna och flexibla kontor på Finlandsgatan 38. Du har möjlighet att kunna påverka ditt val av planlösning till det som passar er verksamhet bäst. Resultatet är en trevlig kontorsmiljö med ljusa arbetsplatser samt god takhöjd vilket ger en känsla av rymd. Det härliga ljusflödet skapas av panoramafönstren som omger de till ytan stora våningsplanen. Ytskikten håller en hög och modern standard så det är i princip bara att flytta in och fokusera på din verksamhet.

Omgivning

Fastigheten ligger i Akalla, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Kommunikationer

Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttle bus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13. Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar även området. Färdas du med bil är det inga problem det heller, Finlandsgatan ligger alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats. Flygbussen finner du närmast vid Kista Centrum.

Planlösning

Flexibel, både öppna och rumsindelade partier. Lokalen är uppdelad i fyra våningsplan med första våningen i markplan. Från den översta våningen kommer man ut på en terrass.

Parkering

Garage finns i fastigheten.

Service

På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

Övrigt

Kontor i fyra våningsplan med stora fönster som skapar en ljus och trivsam rymd. Från den översta våningen kommer man ut på en terrass.

Artiklar om FastPartner AB

Finlandsgatan 34, Akalla

Ljust och trivsamt kontor högst upp i fastighetenmed hög sta...

Visad

Finlandsgatan 52, Akalla

Välkommen till ett trevligt och fint kontor med genomgående ...

Visad

Finlandsgatan 52, Akalla

Ett spännande kontor med flexibel planlösning högst upp i fa...

Visad