Kontor, Finlandsgatan 28, Akalla, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 53 625 - 102 375 kr/mån
FastPartner AB Restaurang (0 m) Shopping (57 m) Bränslestation (197 m) Bilservice (246 m) Kommunikation (365 m) Friskvård (421 m)

Toppmoderna lokaler i Kista med entré i markplan.

Beskrivning

Välkommen till ett ljus kontorslokal med fint ytskikt och genomgående parkett. Kontoret har en rumsindelad planlösning med glasade partier. Stora panoramafönster i alla vädersträck som skapar ett härligt ljusinsläpp. För de dagliga mötena finns ett konferensrum med plats för upp till 6 personer. Pentryt är placerat centralt i lokalen och blir en trevlig träffpunkt för dig och dina kollegor.

Omgivning

Fastigheten ligger i Akalla, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Kommunikationer

Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttle bus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13. Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar även området. Färdas du med bil är det inga problem det heller, Finlandsgatan ligger alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats. Flygbussen finner du närmast vid Kista Centrum.

Planlösning

Flexibel, idag rumsindelade partier.

Parkering

Garage finns i fastigheten.

Service

På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

Övrigt

Kontor i markplan med stora fönster som skapar en ljus och trivsam rymd.

Artiklar om FastPartner AB

Finlandsgatan 16, Akalla

En lokal med två möjliga entréer - perfekt för dig som vill ...

Visad

Finlandsgatan 16, Akalla

Fint kontor med charmig vindsvåning karraktär

Visad

Finlandsgatan 18, Akalla

Spektakulärt kontor högst upp i fastigheten med öppen brasa.

Visad