Kontor, Finlandsgatan 16, Akalla, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 15 358 - 39 608 kr/mån
FastPartner AB Kommunikation (178 m) Shopping (52 m) Restaurang (50 m) Bilservice (288 m) Friskvård (475 m) Bränslestation (137 m)

Fint kontor med charmig vindsvåning karraktär

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 194 m²
Adress Finlandsgatan 16
Område Akalla
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41862958
Lokalguidens estimerade områdeshyra
15 358 - 39 608 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorets generösa takhöjd och de sneda taken skapar en charmig karraktär. Här finns plats för en lounge där ditt besök kan njuta av en kopp kaffe innan ert möte i konferensrummmet med plats för upp till 8 personer. Kontoret har fina ytskikt med genomgående parkett och är uppdelat i två stora kontorsrum. För lunch- och fikapauser finns ett trevligt pentryt med plats för dig och dina kollegor.

Omgivning

Fastigheten ligger i Akalla, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Kommunikationer

Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttlebus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13. Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar området och tar dig till det flesta närliggande områdena. Färdas du med bil är det inga problem det heller, med bil ligger Finlandsgatan alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar ni er även lätt med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast vid Kista Centrum och kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.

Planlösning

Flexibel.

Parkering

Avtalas. Garage finns.

Service

På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

Övrigt

Kontorets generösa takhöjd på upp till 4,4 meter och de sneda taken skapar en charmig karraktär.

Artiklar om FastPartner AB

Finlandsgatan 16, Akalla

Högt upp i fastigheten finner du detta kontor. Det höga läge...

Visad

Finlandsgatan 16, Akalla

Kontorets generösa takhöjd och de sneda taken skapar en char...

Visad

Finlandsgatan 18, Akalla

Kontorets generösa takhöjd på 4,4 meter och de sneda taken s...

Visad

Finlandsgatan 18, Akalla

Här erbjuder vi en lokal som består av i huvudsak en rumsind...

Visad