Kontor, Finlandsgatan 10, Akalla, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 32 542 - 62 125 kr/mån
FastPartner AB Restaurang (0 m) Shopping (7 m) Kommunikation (136 m) Bränslestation (212 m) Bilservice (317 m) Friskvård (444 m)

Kontor plan 2

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 355 m²
Adress Finlandsgatan 10
Område Akalla
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41865782
Lokalguidens estimerade områdeshyra
32 542 - 62 125 kr/mån
1 100 - 2 100 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkommen till detta kontor som ligger högst upp i fastigheten. Med snedtak och härliga takfönster har lokalen lite av en vindsvåningskaraktär. Kontorets öppna ytor skapar en mycket yteffektiv lokal. Med genomgående parkett och målade ytor inger lokalen en standard av högre kvalitet.

Omgivning

Fastigheten ligger i Akalla, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Kommunikationer

Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttle bus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13. Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar även området. Färdas du med bil är det inga problem det heller, Finlandsgatan ligger alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats. Flygbussen finner du närmast vid Kista Centrum.

Planlösning

Rumsindelade kontor.

Parkering

Avtalas. Garage finns i källaren.

Service

På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

Övrigt

Välkommen till detta kontor som ligger högt upp i fastigheten. Blandad planlösning och möjlighet att anpassa efter behov.

Artiklar om FastPartner AB

Finlandsgatan 18, Akalla

Spektakulärt kontor högst upp i fastigheten med öppen brasa.

Visad

Finlandsgatan 16, Akalla

En lokal med två möjliga entréer - perfekt för dig som vill ...

Visad

Finlandsgatan 16, Akalla

Fint kontor med charmig vindsvåning karraktär

Visad