Lagerlokal, Fakturavägen 9, Järfälla

Corem Property Group AB Shopping (41 m) Friskvård (219 m) Restaurang (118 m) Kommunikation (219 m) Bilservice (118 m) Grönområde (390 m) Kemtvätt (826 m) Bränslestation (659 m)

Flexibel fastighet i Veddesta. Portar med vädertätning, 6,5 meter i takhöjd, bra rangerytor och hög säkerhet.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 5 000 m²
Adress Fakturavägen 9
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41864663
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I Veddesta industriområde erbjuder vi nu en mycket flexibel lager- och produktionsfastighet.

Fastigheten har en totalyta om 5 000 kvm fördelad över två plan.

Markplan består av ett höglager om cirka 2 000 kvm med 6,5 m till balk samt ett plocklager om cirka 2 100 kvm med 3,1 meter till balk. Då fastigheten inte har några pelare är den mycket flexibel och anpassningsbar efter just era behov.

I dagsläget är in- och utlastning uppdelade till varsin sida av fastigheten. Totalt finns det 6 stycken lastportarna med vädertätning och säkerhetsjalusi.

Måtten för portarna är 3 x B: 2,69 m x H: 2,61 m samt 3 x B: 2,7 m x H: 3,1 m.

Övervåningen har en totalyta om cirka 900 kvm och nyttjas idag som kontor. Kontoret har en blandad planlösning med mindre kontorsrum, konferensrum, matsal och öppna ytor.

Fastigheten ligger inom ett stängslat område, samtliga fönster är utrustade med säkerhetsgaller och portarna har säkerhetsjalusier. Fastigheten har skyddsklass 2.

På fastighetens område finns rangerytor om ca 3 000 kvm med gott om parkeringsplatser.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett större industriområde endast minuter från E18 och Viksjöleden med goda kommunikationer till centrala Stockholm, Uppsala och Enköping.

Kommunikationer

Endast minuter från fastigheten ligger E18 som med bil tar dig till centrala Stockholm på drygt 25 minuter och till Uppsala via E4an på 50 minuter.
Flertalet bussar trafikerar strax vid fastigheten via hållplats "Veddesta Gård". Bussen trafikerar i sin tur Vällingbys T-Bana samt Barkaby- och Jakobsbergs station för vidare resa med pendeltåg, som är i centrala Stockholm på cirka 20 minuter.
Stockholm Arlanda har dagligen avgångar inom Sverige, Europa samt resten av världen, och ligger cirka 30 minuters bilfärd från fastigheten.

Service

Närområdet erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och service. Endast fem minuter bort finns Barkaby med varuhus så som IKEA, Rusta, ICA Maxi, Bauhaus och Elgiganten. Området erbjuder även postombud, bankomater och bensinstationer.

Övrigt

Fastigheten ligger i Järfälla mellan Barkaby och Jakobsberg. Mycket goda kommunikationer med kollektrivtrafik och bilvägar, samt stort utbud av diverse butiker och restauranger i närområdet.

Veddestavägen 19, Järfälla

V19 ligger precis intill Veddesta C på Veddestavägen 19 och ...

Visad