Butikslokal, Fabriksstråket 29, Jonsered, Jonsered

  • 15 - 1 000 m²

Nu släpper vi en av de vackraste lokalerna i Jonsereds Fabriker! Var med och forma ditt drömkontor redan från start.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Kontorshotell
Total yta 15 - 1 000 m²
Adress Fabriksstråket 29
Område Jonsered
Byggår 1833
Renoveringsår 2018
Våning 1 av 1
Objektsnummer 41895737

Beskrivning

I Jonsereds Fabriker erbjuder vi nu en mycket vacker välbevarad fabrikslokal med klinkergolv, tegelväggar och sågtandstak på ca 1000 kvm. Lokalen är delningsbar och lämpar sig till såväl kontor, butik eller utställning. Vill du och ditt företag utvecklas i en av Göteborgs absolut vackraste miljöer? I Jonsereds Fabriker, med endast 12 minuters resväg från centrala Göteborg, erbjuder vi en kreativ och lugn arbetsmiljö med skogen och Säveån som närmaste grannar. Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 12 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter. Välkommen förbi på en personlig visning! 0708-210025.

Omgivning

Natursköna omgivningar med Säveån som rinner runt fastigheten.

Kommunikationer

Pendeltågstationen ligger endast 50 m från fastigheten. Tågen går var 30:e minut, varje kvart under rusningstid, från kl. 05 på morgonen till 00:40 på nätterna. Resan till Göteborg C tar 12 minuter. Busshållplats, med busslinjerna GUL Express och 519, ligger 100 m från fastigheten. Bil från centrala Göteborg tar ca. 8 minuter via E20. Närhet till Partille, Lerum och Göteborg.

Parkering

P-plats finns på området

Service

Lunchrestaurang finns på området samt servicebutik ca 100 m från fastigheten.

Vägbeskrivning

Från Göteborg: E20 mot Stockholm, kör förbi Partille och sväng av vid Jonsered, avfart 82. Kör igenom samhället och efter ca 200 m så ser du Jonsereds Fabriker på vänster sida.

Skyltläge

Ja

Närliggande företag

Poppels Bryggeri, Icebug, Husqvarna, CLWR, m.fl.

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 12 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter.


Bilder på lokalen