Kontor, Fabriksgatan 2, Lund centrum, Lund

  • 145 m²

Toppmodernt trevligt kontor i en historisk miljö. Luftig öppen kontorsyta, kontorsrum och stort konferensrum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 145 m²
Adress Fabriksgatan 2
Område Lund centrum
Publicerad 2023-09-29
Kommun Lunds kommun
Hiss Ja
Våning 4
Objektsnummer 41940297
Bifogade filer

Beskrivning

145 kvm på Raffinaderiet 3 - Trevligt kontor med vindsvåningskänsla högst upp i huset. Här kombineras en luftig öppen kontorsyta med kontorsrum, mötesrum och pentryyta. Denna lokal passar dig som söker ett toppmodernt kontor i en historisk miljö, det bästa av två världar. Här erbjuds även fokusrum för koncentrerat arbete, ett rymligt förråd/kopieringsrum samt ett stort konferensrum.

För att möta den ökade efterfrågan på moderna kontorslokaler vid Lund C har Raffinaderiet 3 genomgått en större ombyggnation och renovering. Kontoren är miljöcertifierade med noga utvalda material som både värnar om miljön och passar in i den tidstypiska stilen. 

Planlösningen kan anpassas efter just ditt företags behov.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Omgivning

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på perfekt pendlingsläge bara ett stenkast från Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. 

Service

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt Lund C. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service. Gångavstånd till både vårdcentral och tandläkare.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen