Kontor, F O Petersons gata 9, Högsbo, Göteborg

  • 2 340 m²
  • 195 000 - 331 500 kr/mån

Eget kontorshus i Högsbo/Sisjön.


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 340 m²
Adress F O Petersons gata 9
Område Högsbo
Objektsnummer 41818564
Områdeshyra 195 000 - 331 500 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Nu har ni chansen att hyra ett eget ljust och trevligt kontorshus i 4 plan, ca 2 340 m².

Kontor i tre plan med öppen planlösning.
På entréplan finns matsal/kök, konferens- och mötesrum samt yta för ev. show-room.

Det finns även tillgång till omklädningsrum, lager- och förrådsutrymmen.

P-platser finns.

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Högsbo industriområde är en del av Högsbo i sydvästra Göteborg. Det ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden och omfattar ett flertal industrier och kontorsbyggnader. Området tillhörde en gång Högsbo gårds marker och började bebyggas på 1960-talet.

Det har varit ett ganska utpräglat industriområde, men under 2006 öppnade Högsbo 421, ett köpcentrum designat av Wingårdh arkitekter AB med bland annat ICA Maxi och Media Markt som hyresgäster. Köpcentret har även bekostat förbättring av Marconinomotet med anslutande väg åt kommunen för att få bättre kommunikationer.

Söder om Söderleden ligger Sisjöns industriområde, som är mer handelsinriktat. Österut utan synlig gräns ligger Eklanda industriområde i Mölndals kommun, ett nyare område med många bilhandlare och några andra större butiker.

I områdets sydöstra del mot Eklanda ligger gården Långeberg, Högsboanstalten och i områdets sydvästra del det före detta Pripps-bryggeriet, Frölunda kyrkogård och villautställningen "Husknuten" i sydväst nära Järnbrottsmotet. I den östra utkanten ligger Högsbo pegmatitbrott, som var i drift 1945-1950. Pegmatit används vid porslinstillverkning, och geologer har funnit över 25 olika mineraler i gruvan. Sedan 1973 är gruvan naturreservat.

Övrigt

Hör gärna av Dig till oss med Era önskemål så hjälper vi Ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt!

Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 300 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!