Lagerlokal, F O Petersons gata 12, Västra Göteborg, Göteborg

  • 500 m²

Välkommen till F O Petersons gata 12 i populära Västra Frölunda! Här kan vi nu erbjuda en tom lokal som är redo för ny hyresgäst. Med en uthyrning


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 500 m²
Adress F O Petersons gata 12
Område Västra Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41969726

Beskrivning

Välkommen till F O Petersons gata 12 i populära Västra Frölunda!

Här kan vi nu erbjuda en tom lokal som är redo för ny hyresgäst. Med en uthyrningsbar area om cirka 500 kvm finns här gott om utrymme att förverkliga dina affärsidéer. Bottenvåningen, om cirka 410 kvm, erbjuder flexibla lager- och produktionsytor, ett kontor samt WC. Takhöjd på bottenvåningen är 3,2-5,5 meter. I lokalen finns även ett entrésol om cirka 50 kvm som ger extra förvaringsmöjligheter.
Övre plan, om cirka 70 kvm, innehåller moderna personalutrymmen med ett välutrustat pentry, omklädningsrum/duschrum och toalett.

På fastighetens baksida finns en port med måtten 3x3 meter, och det finns möjlighet att installera en port på framsidan med en höjd om minst 4 meter. 8 st parkeringsplatser ingår, vilket ger bekvämlighet och tillgänglighet för både kunder och personal.

Området runt fastigheten är Högsboindustriområde, känt för sin närhet till olika verksamheter, industrier och handelsföretag. Dessutom har fastigheten en strategisk placering med snabb och enkel åtkomst till Dag Hammarskjöldsleden, Söderleden och E6:an.

Inom kort avstånd hittar du också allt du behöver i form av livsmedelsbutiker, restauranger, apotek och andra handelsbutiker. Det här är inte bara en fastighet – det är en möjlighet att forma din framtid och skapa något unikt. Välkommen till en plats där potentialen är lika stor som din vision.

Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss på 031-350 49 00 eller hej@loqalo.se!


Karta

Bilder på lokalen