Kontor, Första Långgatan 28 A, Masthugget, Göteborg

  • 770 m²
  • 109 083 - 179 667 kr/mån

Ta chansen att hyra detta moderna och fina kontor i vackra Linné. Fastighetens pelarkonstruktion gör lokalen mycket flexibel. Här kan ni som söker cellindelade kontor trivas minst lika bra som bolagetsom söker en lokal med öppna och sociala ytor. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 770 m²
Adress Första Långgatan 28 A
Område Masthugget
Objektsnummer 41804233
Områdeshyra 109 083 - 179 667 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Ta chansen att hyra detta moderna och fina kontor i vackra Linné. Fastighetens pelarkonstruktion gör lokalen mycket flexibel. Här kan ni som söker cellindelade kontor trivas minst lika bra som bolaget som söker en lokal med öppna och sociala ytor.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. . På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar man till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.

Planlösning

Blandad.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!