Kontor, Första Långgatan 24-26, Järntorget/Linné, Göteborg

  • 262 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 37 117 - 61 133 kr/mån

Nyrenoverad lokal


Lokaltyp Kontor
Total yta 262 m²
Adress Första Långgatan 24-26
Område Järntorget/Linné
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41894829
Områdeshyra 37 117 - 61 133 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Välplanerad och helt nyrenoverad lokal på plan 3 om 262 kvm. Lokalen är indelad i ett större öppet landskap, några enskilda kontorsrum samt flera mötesrum i varierande storlek. Här kan ni flytta rakt in.
Välkommen på visning!

Omgivning

Våra lokaler vid Järntorget

Våra lokaler vid Järntorget hittar man bland annat på Första Långgatan. Kontor med utsikt över älven och hamninloppet. Och som dessutom har utmärkt skyltläge genom att de också vetter ut mot den stora genomfartsleden utanför. Fastigheterna är nyrenoverade och kontoren följaktligen fräscha, ljusa och moderna. Dessutom har vi möjlighet att erbjuda parkeringsplats i direkt anslutning till kontoren.

På Första och Andra Långgatan har vi dessutom ett antal butikslokaler med utmärkt läge i det levande kvarteret.

Butiker och service

Det är ett sant nöje att befinna sig vid Järnorget och längs Långgatorna med dess stora utbud av restauranger för såväl lunch som representationsmiddagar. Och för den som är sugen på shopping finns här allt ifrån antikviteter och kläder till begagnade skivor. Vill man istället ägna sig åt ett träningspass finns Hagabadets gym inom promenadavstånd. För den matintresserade finns Lilla Saluhallen med sitt utbud av specialiserade livsmedel och restauranger.

Kommunikationer

Med Järntorget som något av en knutpunkt för kollektivtrafiken är läget idealiskt vad gäller transporter via spårvagn och buss. Men även om biltrafiken stundtals kan vara tät går det relativt enkelt att nå området per bil också. Detta tack vare att en av stadens stora genomfartsleder passerar precis intill våra adresser, med parkeringshus i närheten och möjlighet att hyra garage i kontorsfastigheten.


Karta
Visa på kartan: